090825

började i skolan i torsdags, usch vad det inte kändes kul! sommaren har gått alldeles för fort och jag var verkligen inte taggad på att börja plugga igen. men det var kul att träffa alla igen, sen blev det ju en mjukstart eftersom vi bara gick torsdagen och fredagen, blev mest prat och lek.
sara sov iaf hos mig i onsdags, vi hade myspys och gick ut och käkade för att sen gå på bio, sommaren med göran, riktigt rolig film. efter bion träffade vi lina och tesso, en bra kväll med bra människor helt enkelt :) på torsdagen umgicks jag med frida, vi hade det lika trevligt som jag haft kvällen innan, började med att vi gick ut och käkade för att sedan gå hem till mig och kika på film, blev en riktigt rolig kväll med en massa prat och skratt eftersom vi inte träffats på hela sommaren!
helgen tillbringade jag lite överallt, blev endel bilåkande, vilket kanske inte var så otippat. sen blev jag även bjuden på resturang för att jag tagit körkort, riktigt trevligt!
blev rätt mycket resturang för mig märkte jag, jag som nästan aldrig äter ute, allt kom på en gång istället, haha.
snart börjar dansen också, jag vet att jag nämt det förut men jag längtar ju som en tok så det tål att nämnas flera gånger om tycker jag! :p
denna skolvecka har börjat relativt lungt, men känner mig fortfarande inte taggad på skolan, men förhoppningsvis så kommer det..
i morgon ska vi ha aktivitetsdag med ettorna, det blir en skön dag med andra ord, om nu allt går som vi planerat vill säga ;P

i helgen ska jag klippa mig, längtar som tusan, för det behövs verkligen eftersom mitt hår ser ut som en risbuske :p
jag längtar även tills jag ska till spanien, men dit är det dock cirka 3 veckor kvar till ;P

PUSS


090818

äntligen är det över, jag slipper sitta och plugga teori om kvällarna och inte ha nå liv, jag slipper ha den där förbaskade övningskörningsskylten på bilen, för nu har jag körkort :D jag är så glad, känns liksom en en lättnad :)
det var allt för idag, nu ska jag packa ner kläder som ska fraktas till hudik i morgon, sen ska jag åka till pappa och ta en premiärtur med lillasyster, utan övningskörsningsskylt och allt :)

PUSS


090814

idag ringde dom ifrån delins, dom vilja att jag skulle komma och jobba i morgon, jag var såklart inte sen med att säga ja! för är man duktig att jobba, så får man också jobba ;p så måste det vara iaf. sen är det ju alltid bra med lite extra pengar, särskilt nu när det går mot hösten och man börjar skolan igen och vill ha en massa nya saker. jag vill särskilt ha lite nya saker till min nya lägenhet, så den blir lika fin som jag vill att den ska bli :) 

PUSS


090813

nu var det ett tag sen jag skrev, men faktum är att jag inte har haft tid, det är så mycket annat hela tiden just nu så jag hinner inte med. det är körkortet så har tagit mest av min tid nu, men snart blir det nog bättre med de ;) 
förra helgen sköt jag iaf körkortet åt sidan en stund och tillbringade helgen tillsammans med miriam, på fredagen blev vi bjuden på kräftskiva med pistvakts-tema hemma hos martin. det blev en trevlig kväll med trevligt folk. på lördagen var vi så trött så det blev en lugn hemmakväll med film och godis, såna kvällar är aldrig fel! på söndagen blev det en dag på stranden eftersom solen var så vänlig och tittade fram. sen blev det hemfärd för miriam och teoriplugg för min del. helgen blev bra, miriam är bra :)
denna vecka har jag nästan enbart inriktat mig på körkortet, så snart är jag i mål :)    

PUSS
                                                               
 
bilden är på daniel sen kräftskivan, alla ni som sett pistvakt ser troligtvis vem han ska föreställa ;)


090804

Hej, idag har jag pluggat teori så jag kräks, jag ska ha det där förbannande körkortet innan sommarlovet är slut, så är det bara!
Sen har jag hunit med att vara lite barn och spelat wii, det är riktigt kul faktiskt ;P
Nu har jag inte tid med detta längre ;)

PUSS






Följ min blogg med bloglovin

090802

Igår jobbade jag min sista dag, riktigt skönt eftersom det inte har blivit så mycket annat än just jobb den senaste tiden. så nu ska jag också njuta av dom sista veckorna av sommarlovet :) jag hoppas bara på att solen vill kika fram några dagar också :)
igår kom jag även underfund med en sak, och det är att jag är väldigt glad att jag inte har varit ute på krogen under dom dagarna jag har jobbat nu, för igår så var det en jobbarkompis till mig som var grymt trött och väldigt bakis så det var nästa synd om henne, hon frågade mig kvällen innan om jag också skulle hänga med ut, men jag sa nej, eftersom jag ansåg att man måste vara pigg och glad när man ska jobba i kassan. vilket jag var väldigt glad för att jag sa när jag såg i vilket skick hon var, hon satt där i kassan och var helt slut, medans jag satt i kassan mittemot och var hur pigg och glad som helst, det kändes riktigt skönt att jag inte hade gått ut den kvällen kan jag lova ;P det är även andra som varit v'äldigt trötta i kassan på grund av krogbesök natten innan, alla gör som som vill såklart, men själv så skulle jag aldrig orka vara ute en hel natt och sen upp och jobba, för jag tycker verkligen det är hemskt när man är trött på jobbet, dagen blir dubbelt så jobbigare och den känns dessutom mycket längre ;P jag behöver mina 8 timmar per natt, då mår jag som bäst :)

på bilden är det jag och agnes, vi stängde butiken själva en kväll och då passade vi på att busa lite extra ;)


RSS 2.0