älskade fredag!

fredag idag igen då, alltid lika härligt! jag älskar fredagar, det är bästa dagen på hela veckan enligt mig :)
veckan har varit riktigt bra faktiskt, har tränat som en tok hela veckan, dans & bodystep har det blivit. så nu har jag grymt med träningsvärk, särskilt i benen & låren, men shit va muskliga dom kommer bli av bodystepen, känner redan att dom börjar bli väldigt muskliga, nice!
i onsdags var jag hemma & pluggade matte b istället för att gå ut på bockarna, var många som tjata på att jag skulle ut men jag stog emot grupptrycket, är faktiskt stolt över mig själv ;) men nästa onsdag blir det utgång iallfall, är redan nu taggad!
igårkväll blev det tjejjkväll hemma hos johanna, vi spelade spel & hade det riktigt roligt, vi spelade ett spel som hette "helt hysteriskt", det är nog det roligaste spel jag har spelat, näst efter skip-bo då förstås, det gick ut på att man får tar ett kort där det är en sak man ska försklara, kan tillexempel vara ett djur, en människa eller ett redskap. sen kan man även få göra olika tvång, enskilt eller ett tvång som alla spelare skulle göra, så vissa saker man skulle göra var så grymt sjuka, på ett tvång-kort som jag fick så skulle jag krama spelaren till vänsters hand & säga snutteplupp, så fort denne sa något, några andra saker kunde vara att man alltid skulle gå upp i falsett när man pratade, att man skulle mima allt vad spelare till höger säger, att man skulle säga "det var de fräckaste" till spelaren till vänster så fort denne sa något, sen gjorde man charader & massa olika saker också på kortet man skulle förklara för sina motspelare, sen gissa man rätt så fick man gå fram ett steg, eller om någon glömde bort att göra sitt tvång & den som såg de fick då gå fram ett steg, ah, typ så gick det till, man måste spela för att förstå riktigt, det var iallfall grymt kul! sen paltrade jag mig hemåt & la mig.
idag blev de första skola då, like always, fixade lite med vårat UF & sånt, sen for jag hem till ljusdal där jag kommer att befinna mig i helgen, det helgen kommer bestå av är badning i sveg & jobb!




nu är det som gäller!


PUSS

vi har bara varandra

var i sundsvall idag då på noliamässan, den var grym & jag fick jättemycket bra information om en massa högskolor, vilket känns väldigt bra :) thomas dileva var även där & föreläste om livet & sjöng, vi fick åt oss autografer & bilder tillsammans med han, haha. men om jag ska vara helt seriös nu så tycker jag faktiskt att hans låtar har bra texter & att han har en bra syn på livet.
ikväll har jag bara tränat & handlat, jag handlade ny frukost, jag har tröttnat på att äta ägg till frukost, har ätit det sen i typ oktober nu så jag kräks på dom snart. men eftersom jag försöker äta efter gi-metoden så kan jag inte äta vilken frukost som helst, så det blev lättyoughurt & psylliumfrön, blir nog great de, allt är bättre än mina ägg just nu!

jag fyller år snart också, mindre än två veckor kvar nu. hela nitton år, men det är en jäkla mellanålder, inget kul händer lix, så det är inte så speciellt, jag önskar mig en ny mobil iallfall, är verkligen i behov av en eftersom min är trasig, jag får numera låna olika mobiler hit & dit, så får jag inte en mobil så vet jag inte vad jag gör, haha!

nu ska jag alldeles strax lägga mig, min kropp är död efter dagens danspass & dödare lär den bli i morgon då jag ska på cardiomoves, awesome!


jag var bara tvungen att göra ett kollage!

PUSS

nice with new people

min helg har varit riktigt bra för jag har umgåtts med mina älskade kusiner ifrån stockholm hela helgen, sen har jag även jobbat & tjänat mig lite pengar igen!
igår blev det hudik som vanligt, satt med pipen på bussen, vi pratade massa tok & gamla minnen, det är alltid lika roligt att träffa han! när jag kom till hudik blev det wallander med mickis, riktigt trevligt, efter det gick jag hem & sov! idag blev det en fika med bella efter skolan, vi snackade skit, käkade en riktigt god chokladkaka & hade det riktigt mysigt (: jag älskar verkligen att lära känna nya människor, det är så kul att knyta nya kontakter, jag mår så bra av det också, så tummen upp för det!
i morgon bär det av till sundsvall med klassen, vi ska på noliamässan, det är en utbildningsmässa där man får tips om vilka utbildningar och branscher man ska satsa på. thomas dileva ska föreläsa där också, jag måste lätt gå på det, tror han är grym & jag vet även att helena kommer bli väldigt avundsjuk, men ska försöka fixa en autograf till henne så blir hon nog glad, haha!
för en stund sen var jag på bodystep, det är nog den jobbigaste träningen jag har testat, så sjukt jobbigt, så sjukt bra, så det ska jag forstsätta på!
nu ska jag sova!



PUSS

...det blev bockarna ändå

hejhopp! mår rätt mycket bättre nu faktiskt, skönt som attan, fast humöret går upp & ner än, men det är bättre än det var i helgen om jag säger så.
veckan har gått grymt fort vilket är skönt som bara den för jag vill hem nuuu, jag längtar så mycket efter min mamma, känns som det var så längesen jag träffade henne, jag behöver henne nu!
blev bockarna igår med en massa folk, var riktigt kul eftersom det var ett tag sen nu, blev ölspelet & förfest hemma hos mig, sen begav vi oss ner, kvällen bestod av en massa dansande & skrattande, det behövde jag! lina sov över hos mig också, vi låg & skrattade ända tills vi somnade, man kommer på så roliga saker när man är trött & påverkad, sen dagen efter är det ännu roligare när man kommer ihåg alla roliga saker man sa, haha! men jag vill tacka alla som var med för en trevlig kväll iaf :)
idag har dagen varit rätt seg, har varit så jäkla trött, inte särskilt mycket i kroppen eller huvudet, men i ögonen, dom har inte viljat hålla sig uppe som dom brukar, inte för att det var så konstigt kanske, men det var värre än vanligt tycker jag, har sett ut som en sån där blodhund i ögonen hela dagen :p så ikväll blir det en tidig kväll, väntar bara på att tvätten ska bli klar, sen ska jag kika på vampire diaries & sen blir det sängen bums!
i helgen ska jag jobba & umgås med mina kusiner som kommer ner ifrån stockholm & hälsar på!



PUSS

women´s fitness

måndag idag, skola första två timmarna sen drog jag & sara iväg ner på stan för att fixa med vårat uf, men det tog cirka tio minuter & sen var vi klar med vårat uppdrag. så efter det gick vi på stan en sväng, sen gick hon hem till sig & jag hem till mig. eller jag gick & köpte kyckling först, jag älskar verkligen kyckling, skulle kunna äta det varje dag! men efter det gick jag hem, åt min kyckling, kokade te & la mig i soffan & kikade på film, så skönt! jag har kommit fram till att jag älskar te, dessutom finns det så grymt mycket olika sorter, jag gillar den där myskänslan man får av te, kaffe är mer som en gemenskapskänsla. för cirka en timme sen kokade jag mig en kopp chai-te, det teet är riktigt gott, det är ett kryddigt indiskt te & egentligen ska det serveras med varm skummad mjölk, men det behöver man inte ha, jag brukar inte ha de. jag fick även ett nytt te i helgen som jag ska dricka efter jag har tränat, så det kommer bli en kopp varje kväll, det heter yogi tea & jag valde women´s fitness, det skulle tydligen vara bra om man var aktiv, så det ska bli mysigt & kul att testa!
det var så mysigt & bara ligga i soffan idag & mysdricka te & eftersom jag har halva filmen kvar så ska jag nu koka mig en kopp kokos-te, som även det är väldigt gott, & lägga mig & mysa i soffan igen!
förövrigt så blir det träning med helena ikväll, skippar dansen & testar på bodystep istället, verkade grymt hårt, men det är så det ska vara!


yogi tea har teer för alla personligheter!
denna valde jag!

PUSS

ny design!

hejhej. gud vilken otroligt vacker vinterdag det är ute, jag älskar verkligen sådana här vinterdagar, massa snö, perfekt tempratur & solen som skiner! hade jag varit i järvsö hade det garanterat blivit en skotertur, men eftersom jag nu är i ljusdal så blir det inte av, tråkigt, men det kommer fler dagar så jag sörjer inte så värst mycket. men det bästa hade lätt varit fjällen nu, tänk er att vara där uppe i nån mysig fjällstuga med öppen spis, fin utsikt & mys med människor man tycker om plus detta grymma vänder! det hade varit helt underbart, jag älskar fjällen!

i morse när jag vaknade så tänkte jag vara duktig att fixa min design på bloggen själv, jag försökte ett tag men gav sedan upp, jag fixade dit bilden jag vilja ha, men mer än så blev de inte. den blev sne & min text blev rakt i ansiktet, jag har inte tålamod att sitta med sådant därnt. så jag frågade helt enkelt min goda vän lena om hjälp, hon är väldigt duktig på det här med bloggdesign tycker jag, hon tycker även det är kul att sitta & hålla på med design & sånt, vilket inte jag gör, haha :p så hon fixade min nya design som jag nu har, jag blev riktigt nöjd & jag vill att hon ska ha ett stort tack för hjälpen, puss på henne!

ikväll åker jag tillbaka till hudik igen, får även skjuts dit ikväll, vilket kan vara skönt ibland, pappa vilja bjuda familjen på middag för att det är alla hjärtans dag idag & den blir i hudik någonstans, myspys!

den kommande veckan kommer att innehålla mycket träning i form av dans såklart, sen blir det mycket plugg, rätt mycket i skolan just nu tycker jag, eller jag som inte orkar ta tag i saker på direkten, sen har ju inte mitt humör varit på topp den senaste tiden heller så. på onsdag lutar det väl åt att det blir bockarna ändå, bara mitt humör blir bättre, sen har jag även tvätttid på torsdag som jag inte får glömma!

PUSS

psykiskt instabil

det är lördagkväll & jag sitter här & skriver med en kopp nykokt kaffe bredvid mig. jag är väldigt skör för tillfället, psykiskt instabil skulle jag vilja kalla det, tårarna bränner bakom mina ögonlock hela tiden. jag är så less på allt, jag orkar ingenting för tillfället, varken att prata i telefonen med någon eller umgås med någon. vill inte prata med någon heller, för folk förstår inte riktigt hur jobbigt detta är. i torsdagskväll så låg jag & skulle sova, så kom alla gamla minnen upp ifrån alla möjliga tider som jag helst av allt vill glömma, eller inte tänka på iallafall på grund av att dom gör så ont, men så var dom bara där, precis alla kom, även sådana jag knappt minns själv, detaljerade var dom också, det blev som en sorts panikattack, tårarna bara sprutade & jag låg & vred mig i sängen av smärta & saknad, men sen efter cirka femton minuter, så var dom som bortblåst & tårarna upphörde, helt sjukt. jag drömmer även mardrömmar hela nätterna & då menar jag inte några såna här små mardrömmar som till exempel att man blir jagad av något monster som man drömde när man var liten. jag drömmer att folk som står mig nära dör ifrån mig, att människor misshandlar mig & försöker döda mig, att jag blir skjuten till döds eller att jag blir kvävd. inatt drömde jag att min mamma dog ifrån mig, jag drömde om hur jag skulle berätta för alla i klassen att hon var död, hur jag planerade hennes begravning, jag vilja fråga andra som mist sina föräldrar men vågade inte för jag kunde inte prata om det för jag bara grät hela tiden, jag vaknade av att det forsade tårar från mina ögon. drömmarna är så verkliga, jag vaknar av att jag skakar av rädsla.  jag vill bara skriva ut detta så att alla vet, så att ingen behöver fråga varför jag går runt & inte är som jag brukar. jag kommer bli som jag brukar igen, men när, det vet jag inte. mitt humör är ur balans just nu. därför är jag hemma hela denna helgen, jag ska försöka ladda mina krafter till den kommande veckan, hitills går det inte så bra, känner mig lika psykiskt instabil som tidigare, men det är iallafall skönt att bara få vara hemma, jag har ju min lillasyster här som lyser upp min tillvaro!
så ikväll ska jag bara mysa med henne, love it!




PUSS





humörsvängningar blandat med skoltrötthet!

äntligen är det snart fredag & helg! är så sjukt less på allt nu, de blir riktigt jobbigt både för mig & för min omgivning. jag har ingen ork till skolan alls, allt känns så orättvist & jobbigt. det blev bättre en period förut, men det varade bara i cirka tre veckor, sen blev det lika som innan igen, jag blir otroligt less på att jag har tröttnat på skolan så pass mycket att det känns jobbigt att gå dit varje dag, det tar liksom emot att gå till bussen på mornarna, att veta att man ska vara på den drygaste platsen på jorden för tillfället hela dagarna, jag är bara sur & lättiriterad i skolan hela dagarna igenom ändå. en av sakerna som är extra jobbig är matte b, hur är mycket jag försöker så förstår jag ändå inte hur man ska räkna, & fixar jag inte matte b så kommer jag inte in på den högskolan jag vill, jag som hade stora problem med matte a, jag har ingen aning om hur jag ska klara detta eftersom jag har haft problem med matte ända sen jag räknade mitt första mattetal, hur än mycket jag försöker så går det ändå inte, jag blir så less!
jag blir även less & irriterad om någon säger något som jag tycker är korkat, jag blir irriterad om någon rör mig, jag blir till och med irriterad om något litet går fel, som att jag typ tappar något på golvet. men så när jag kommer hem efter skolan blir jag oftast glad igen, men ibland sviktar även humöret hemma, jag har otroliga humörsvängningar just nu, detta läge är riktigt jobbigt faktiskt, men man kan ju alltid hoppas att det blir bättre, fast nu har det varit såhär i nästan ett år så jag börjar tvivla. sen säger många att "ja visst kan det vara jobbigt ibland, men det är ju inte långt kvar nu", men är man less så är dessa månader tills vi tar studenten väldigt långt bort & det är inte bara jobbigt ibland, det är jobbigt jämt nu för tiden! men, det är bara att stå ut! matte

denna vecka testade jag även på ett nytt träningspass vid namn cardiomoves, skrev om det i mitt förra inlägg, hur som helst så var det grymt roligt & sjuk jobbigt, så det ska jag fortsätta på! var även på bodybalance, & hur än mycket jag vill så är det verkligen inte min grej, tempot är för sakta för mitt tycke!
idag var även linnéa här, var väldigt trevligt att träffa henne eftersom jag inte gör det så ofta nu för tiden eftersom hon går skola i sandviken & jag här i hudik. vi drack kaffe & pratade strunt :)
efter hon hade gått så gick jag på hemköp & köpte grillade kycklingben för mina pantkvitton som jag hittade i min sockerskål, kyckling är nog det godaste som finns, mums på det!

just nu kikar jag på något nytt program som började på sexan ikväll, "the vampire diaries", riktigt bra faktiskt, var dubbelavsnitt så efter det första kunde jag inte låta bli att kika på de andra!

nu ska jag packa för i morgon ska jag hem hem hem!



PUSS

tom plånbok efter stockholmsresan!

hejhej, det blev två sköna dagar i stockholm i helgen, sådana dagar som vi alla behöver ibland! åkte först tåg dit på fredags morgonen, sen när vi kom dit blev det lite shopping eftersom vi inte skulle vara på the studio förens klockan ett, vid halv tolv mötte jag upp frida på åhléns för att vi skulle käka innan vi skulle fota. vi gick sedan vidare till the studio, väl där fick vi skriva in oss & sätta oss & vänta på våran tur, var en massa folk där som även dom skulle fotas. det var rätt lång väntetid emellan smink & fotning, sammanlangt var vi nog där i cirka fyra timmar. men det var det värt för jag tyckte att bilderna blev jättebra & det var kul att få bli stylad & fotad av proffs, det är annat än när man knäpper bilder på sig själv hemma ;p efter fotningen var klar blev det middag med kusinerna, var på nån kinesisk resturang, vilket alltid är lika gott, testade även på sushi igen, denna gång var det godare än förra gången jag testade, så det blir bättre & bättre för varje gång, men det är fortfarande ingen höjdare, men ett måste ändå känner jag, vill verkligen lära mig att tycka om det!
väl tillbaka på hotellet blev det bubbelbadning & god drink. sen blev det mys framför tv:n och sen sängen. på lördagen hann vi med ännu lite mer shopping & sen var det dax att åka hem igen. jag tackar mamma & mormor som vilja följa med mig & för att dom bjöd mig på hotell, det var verkligen supermysigt!
söndagen blev det kalas för hela slanten, det var lillsyrran som hade fyllt år dagen innan, det blev glassätning & skattjakt, hon blev förövrigt jätteglad för presenten, hon sa "ååh, tack så mycket lollo, du är världens bästa storasyster, jag älskar dig", sådana ord får det att tåras i ögonen av lycka, & just därför måsta jag bara skriva med det i detta inlägg!
på kvällen med det söndagsmys med lena, det gillas skarpt!
efter en helg i stockholm så blir det lätt så att man kommer hem med en tom plånbok, men jag tyckte att jag köpte bra saker, så då känns det inte så hemskt att den är rätt om, men det är sjukt vad dyra bilderna var alltså, hela ettusensexhundrafemtio fick jag punga ut med, men jag tyckte jag kunde unna mig det eftersom sådana här bilder knäpper man nog bara en gång i livet, plus att stylingen var gratis, sen råka det bli lite kläder också, haha, men det är ju bara att börja spara pengar igen liksom ;p men det som är tur är att jag har helgjobb, för utan det hade jag aldrig haft råd att åka iväg till stockholm!
i måndags blev det järvzoo med klassen, vi åkte dit för att vi skulle få in ett mål i naturkunskapen, soft dag!
idag blev det skolan som vanligt igen, dagen var som vanligt ungefär, gjorde inte allt för mycket, satt & pratade strunt mest hela dagen, men sådana dagar måste man få ha ibland, huvudsaken är ju att jag inte ligger efter med saker & ting ;p
ikväll blir det träning med helena, vi ska gå på bodybalance eftersom det redan var fullt på dansen, ska bli riktigt skönt faktiskt, i morgon ska vi testa cardiomoves, det var nå nytt som hade börjat, upplägget bygger på att man tränar en låt i taget med olika rörelsemönster, musikstilar (ex. afro, jive, salsa, dance) och enkel koreografi anpassat till låtarnas stil och uppbyggnad. lät skitkul, så får hoppas att det är det också!

nu ska jag käka innan träningen börjar!



sushi, mums, eller?



en av bilderna jag knäppte!


PUSS

stockholm, hotell & the studio!

hejhej. gårdagen var rolig, träffade trevligt folk som alltid. men dock är denna dag väldigt ångestfylld, brukar inte ha ångest, men just idag dag blev det så, jobbigt men självförvållat. men i morgon åker jag ner till stockholm & glömmer allt som är jobbigt för en stund! har längtat så mycket, ska bli så otroligt skönt & mysigt på alla sätt & vis! åker med tåget klockan sex i morgon bitti, får hoppas på att snön inte ställer till med någon försening eller så bara. men går allt som beräknat så är vi där runt tio-tiden, vi går då till hotellet & packar upp våra saker, sen möter vi frida för att sedan gå & käka lunch innan jag & frida går vidare till the studio & blir fotade, kommer bli awesome! på kvällen blir det middag med kusinerna & senare bubbelbadning med drinkar, myspys!

nu ska jag packa ner det sista i väskan & sen blir det sängen!



PUSS

äntligen piercingbyte!

idag var jag i gävle, frida följde med som sällskap. jag åkte dit för att köpa nya piercingsmycken, eftersom min tunga nu är läkt så har läkstaven blivit på tok för lång, så den är enbart i vägen i munnen. jag hade beslutsångest om vilken färg det skulle vara på smycket, men till slut bestämde jag mig, det blev att jag köpte en svart stav & sen en vanlig silverstav med en röd diamantkula till, blev riktigt nöjd! köpte även en ny mindre läpppiercing eftersom jag tycker min är lite för stor, vill att den ska sitta tightare runt läppen. så nu ska jag strax sätta i min tungpiercing, blir den svarta nu först ett tag! köpte även lite andra saker fast jag inte skulle, men blev bara en bh & en tröja ;p sen köpte jag preseneter till alvisgumman som fyller hela sju år på söndag, hon ska få en söt liten hello kitty väska med lite smink & sånt i, hon önskade sig det sa han så jag hoppas hon blir glad! det blev helt enkelt en riktig bra dag med bästaste frida!
är som sagt ledig idag & i morgon, har studiedagar, men jag var så duktig & pluggade igår så jag skulle kunna åka till gävle med gott samvete idag, plus att elina ringde nysss & vilja komma hit en sväng, vilket ska bli kul eftersom jag inte träffat henne på ett tag!
i morgon är det bockarna som gäller, taggad till tusen!


grymt nöjd över mina smycken blev jag!

PUSS

RSS 2.0