jag ser ut som en tiger i håret!

jag blir ibland väldigt irriterad på mig själv att jag ska vara så envis ibland. för nu var det så att jag kom på att jag vilja färga min utväxt just ikväll & jag skulle dessutom testa göra det själv, för det kunde ju inte vara så svårt tyckte jag. men tänk så fel jag hade & nu ser jag ut som en tiger i håret & får skylla mig själv. plus att jag råkade ha i mitt silverschampoo för länge så jag blev blå på ena sidan, så en blå tiger man kan ju säga att jag ser ut som just nu, jag hade en färgburk till, men den spar jag till sara så får hon färga det till rätta i morgon igen!
tur att jag är på så bra humör ikväll, annars vette fasiken vad jag hade gjort, brytit ihop & varit skit förbannad eller nåt liknande, haha!
men den som skrattar i morgon får spö :p



PUSS

lyckad studentkryssning!

studentkryssningen blev riktigt lyckad tycker jag! var över två tusen ungdomar med på båten, så ni kan ju tänka er själva hur kul det blev, sen att nästan alla som var med tar studenten snart gjorde det ju bara bättre! folk som valde att stanna hemma av olika anledningar missade verkligen något, detta är något alla studenter borde åka på!
det blev mycket dansande, god mat, trevliga människor & många skratt! jag tänker inte lägga upp alla bilder här för det har jag gjort på facebook, så ni kan kika på bilderna där, ni som vill & dom säger ganska mycket så jag tycker inte jag behöver skriva så mycket mer om kryssningen här! kan sammanfatta den med ett ord & det är GRYM, det räcker så!

gårdagen
spenderades hemma i järvsö, jag har nog aldrig varit så trött i hela mitt liv, orkade kanppt göra någonting alls, men lyckades iallafall tvinga mig ut på en promenad, men klart värt de! på kvällen blev det åter hudik igen!

idag har jag varit sjuk, har haft sjuk ont i magen & mellangärdet, har haft det hela natten också. kan inte äta något heller. så jag ansåg att det var är bäst att vara hemma & kurera mig eftersom jag & sara ska på uf-mässa i gävle på fredag & då får jag verkligen inte vara sjuk, så idag har jag mest sovit. får se hur läget är i morgon, om det blir skola eller ej! jag avbokade till och med min dansträning idag & då är det verkligen något som inte står rätt till, haha!

nu ska jag kolla på nån film som börjar på sexan, tomcats heter den visst, sen blir det sängen!


peter siepen var också med på kryssningen!

PUSS




studentkryssning!

nu är den äntligen här, studentkryssningen är kommen, i morgon drar vi! ska bli sjukt kul! sitter i hudik & taggar för fullt nu medan jag springer runt och packar & fixar, men det går inte framåt precis, jag är alltid så seg på att packa, för massa annat hela tiden, som att till exempel blogga nu, haha!
tidigare ikväll var jag med frida, vi skjutsade erik på nån fest & sen bestämde vi oss för att gå till folkan eftersom rabih, niklas & eddie från idol skulle vara där just ikväll, men vi vilja inte betala in oss så vi tänkte bara gå utanför & kika om vi såg något spännande, men så blev det att vi gick in i entrén, ingen såg oss, så vi fortsatte in till lokalen där dom uppträdde, å fortfarande ingen som såg oss. så våran kväll blev alltså på folkan, riktigt mycket folk faktiskt, fast mest var det små skrikande fjortisar. men kul hade vi iallafall! sen gick vi på hemköp för att jag skulle handla lite gotta att ha med mig på bussen i morgon, sen kom johan & hämtade henne & jag gick hem för att packa, som jag fortfarande inte gjort, men nu ska jag göra det för det börjar bli sängdax & jag börjar bli trött!




PUSS

nya skor & träningsbyxor!

det är redan onsdag & i morgon åker jag hem till järvsö & laddar inför studentkryssningen på lördag, ska bli så sjukt kul!
veckan har varit bra hitills iallfall, fikade med bella i mådags, alltid lika trevligt! plus att jag har tränat då! gjorde även väldigt god mat både igår & idag, igår gjorde jag köttfärssås som jag blandade ihop tillsammans med keso & avokado så det blev som en köttfärsröra, sen idag stekte jag quornfileér, kokade en majskolv, gjorde dragonsås & hade keso till, sjukt goda blev båda rätterna, majskolv är en av de godaste sakerna jag vet faktiskt!
men jag gick iallafall på stan efter skolan en sväng idag, jag inhandlade skor & nya träningsbyxor, jag var verkligen i behov av nya skor eftersom mina vinterstövlar nu är helt trasiga inuti, sen vill jag inte ha mina sommarskor än eftersom det är för kallt för det än. så jag köpte bara ett par vanliga enkla svarta skor, vad som helst än mina stövliar lix, men blev riktigt nöjd med dom! sen köpte jag träningsbyxor också, brukar träna i trekvartsbyxor & eftersom jag ska börja springa ute nu så blir dom för kall & mina teamsportia byxor vill jag inte ha längre eftersom dom faktiskt är riktigt klumpiga att springa i, så dom jag köpte idag blir nog helt perfekt!





nu ska jag packa & sova!

PUSS

äntligen tycker jag mig se våren smyga fram!

nu känns det som om våren har börjat smyga sig fram, vägarna blir bara barare & barare, minusgraderna sjunker & bäst av allt är att solen börjar kännas riktigt varm nu! samtidigt som jag gillar mörkret & kylan som är på vintern så gillar jag värmen som är på sommaren lika mycket, det är just det där med ljuset på sommaren, jag trivs bäst i mörker, rent ut sagt så älskar jag mörker, att sova i mörker, jag gillar det där med att ingen ser så bra i mörkret, att vara i mörkret överhuvudtaget gillar jag, att kika på skräckfilm i mörker är ett måste för mig, annars får det va! jag tycker helt enkelt att vistas i mörkret är mycket mysigare än att vistas i dagsljus. men att gå själv i mörka skogar gillar jag däremot inte, hua. men jag välkomnar både våren & sommaren med öppna armar ändå, för det finns mycket positivt med att det blir ljusare också såklart, man får bättre hy, man blir brun & inte så himla blek som man blir på vintern, man blir piggare & man får börja lägga undan alla tjocka vinterkläder!

nu ska jag dansa mig iväg på afropowerdance!

PUSS

underbart sportlov!

hejhej, jag har inte haft tid att skriva blogg på hela lovet faktisk, har haft fullt upp med annat skoj!
men jag tänkte lägga upp en bild som har en speciell anknytning till varje dag så det blir roligare & bättre att läsa!

MÅNDAG, min födelsedag!

lägger upp en bild på tårtan jag gjorde eftersom den blev grymt god!
dagen började iallfall med tårtbakning hemma i järvsö, sen blev det en sväng upp till ljusdal för att köpa en locktång som jag önskat mig, mamma tyckte nämligen jag skulle få bestämma vilken jag ville ha själv. efter detta så åkte vi åter hem igen & då väntade lite mer paket, fick en massa duschsaker såsom shampoo/balsam/duschcreme, pengar, hudkräm, en film & lite annat smått & gott. lite senare på eftermiddagen kom det besök av släktingar, då blev det tårtätning & lite mer presenter bestående av pengar! på kvällen åkte jag till pappa för att fira där, & då fick jag äntligen en ny mobil, det som jag har varit i behov av så länge, men har varit för snål för att köpa en själv, jag blev riktigt glad eftersom min mobil var totalt paj, eller ja, det var ju inte ens min, utan en lånetelefon eftersom min gamla var trasig. jag fick iallfall en sony ericsson aino som jag önskat mig, en vit, grymt snygg & bra mobil tycker jag! sen kom det även några släktingar dit också & då fick jag mer pengar & lite andra bra saker. efter detta åkte jag hem till järvsö igen! tänk att jag nu är inne på mitt sista år som tonåring, det känns hemskt tycker jag, vill inte bli stor än!

TISDAG, skoterdag & fika på condis!

tisdagen började med en efterlängtad skotertur, det blev korvgrillning & mys!
på kvällen åkte jag & lena till condis för att möta upp my & ta en fika, vi pratade skit i nån timme & fikade gott, var väldigt längesen vi träffade my så även detta var väldigt efterlängtat!


ONSDAG, bockarna, trodde vi iallfall!

på onsdagen åkte jag till hudik för att möta upp bella & ta en fika, efter detta gick jag & inhandlade mig lite nya kläder, blev ett par leggins & två linnen! efter jag gjort det gick jag hem till lägenheten & väntade på lena, angelica kom också över tidigare än alla andra, jag städade också så det skulle vara fint på kvällen eftersom vi skulle ha lite förfest innan vi skulle dra vidare ner på bockarna, men saken var den att vi kom inte ens in på bockarna, det var fullt, vi köade i över en timme & stod längst fram i säkert en halvtimme, men vi fick inte komma in, vakterna sa att det var lika bra att vi gick för ingen skulle få komma in på över en timme. så vi fick på skutan en sväng, sen åter hem till mig & då fick jag helt plötsligt ett helt bandylag med mig hem en sväng, haha. sen gick vi ner igen vid ett för att försöka komma in igen, men det var fortfarande kö, så vi gick hem igen & la oss & sov, men kvällen var ändå bra & vi lärde oss att nästa gång det är lov så går vi ut ännu tidigare, men trodde tio skulle räcka för det brukar det göra när det är lov, men inte denna gång tydligen. sen var det rätt surt att vi inte gick när helena & sara gick, för dom gick ungefär tjugo minuter innan oss andra & dom kom in dom satungarna, men som sagt, nu vet vi tills nästa gång! var även kul att träffa mathilda som numera bor på gotland, men som var här på en snabbvisit, så det var kul att vi hann träffas!
fick även present av lena, två jättefina läppglans, vilket jag var i behov av, tack för dom!

TORSDAG, en skön dag med god mat & träning!


torsdagen började med att jag, miriam & lena vaknade, vi var dessutom rätt pigga, medan miriam åkte hem för att passa kusinen gick jag & lena & käkade pizza, helena kom & joinade oss en stund också, sen tog jag & lena bussen hem till järvsö. när jag kom hem så var jag ut & sprang i det fina vädret med våran sötnos till hund, skönt som tusan! sen på kvällen blev det middag på kick saloon med min familj & familjen brodin, grymt god mat var det, jag beställde in kyckling & till de var det tre olika såser, sallad, vitlökssmör & strips, mums!


FREDAG, järnvägs!

fredagen började med att jag var ute & sprang med ester igen, efter det åkte jag ner till järvsö för att hämta upp helena som skulle sova hos mig, vi åkte & handlade mat & dricka innan vi åkte hem till mig. hos mig gjorde vi mat & fixade till oss, sen blev vi sugen på godis så vi for ner på järvsö igen för att inhandla lite. åter hemma igen så fixade vi klart det sista & sen kom lena & agnes, vi spelade kort & började förfesta lite, fick två jättefina linnen av agnes i present också, tack för dom! vid nio åkte vi hem till sara i ljusdal på förfest, där befann sig även jannike & elina, fick en burk snoppmakaroner av henne också, ska bli kul att äta dom någon dag med korv! det blev iallafall en trevligt förfest i gott sällskap, vid halv elva gick vi ner på järnvägs, kvällen där blev riktigt awesome, dansade & träffade både nytt & gammalt folk, är verkligen helnöjd, den utgången var den roligaste på länge!

LÖRDAG, melodifestivalen & uf-arbete!

jag & helena vaknade vid tio, vi låg & drog oss en stund för att sedan gå upp & äta frukost, vi flummade mest runt, vi var inne på en väldigt rolig sida som heter chatroulette.com, den borde alla besöka någongång, den är riktigt intressant, att det ens finna sådana sjuka människor är svårt att förstå, men alla är dock inte sjuka som tur är! vid tre gick helenas buss & jag skjutsade ner henne till stationen. efter det gick jag & lena på en promenad.
på kvällen kom sara för att vi skulle fixa med vårat uf-företag, lena kom även över & hjälpte oss. vi även på melodifestivalen, jag fattar inte varför jag fortfarande kollar på den, är helt värdelös egentligen med alla konstiga, onödiga & krångliga regler & dåliga låtar som det är nu för tiden, men det är någonting så får mig att kolla, är väl för att det har blivit som en tradition i guess.

SÖNDAG, mest en slappdag!


idag har jag mest tagit det lugnt, har sovit ut också, riktigt skönt! började iallafall dagen med en promenad med lena igen, sen packade jag ihop alla saker jag skulle ha med til hudik & sen åkte jag till pappa, där åt jag middag & busade med min älskade alva, sen tog jag bussen till hudik, väl här gick jag & handlade & kikade på wallander. nu har klockan hunnit bli nästan tolv & jag ska lägga mig! i morgon börjar skolan igen, lovet gick alldeles för fort! men det är ju så när man har roligt & det har jag verkligen haft det här lovet, är helnöjd & ger mitt lov full poäng & tackar alla som varit med & gjort det så bra!

PUSS

nu är jag inte mobillös längre!

fick just igång min telefon, & ni må tro vad glad jag blev, alldeles såhär dagen innan min födelsedag & allt :D
jag skickade ju mail till halebop & fick tre frågor jag skulle besvara, men jag gjorde inte detta för jag trodde inte det skulle funka iallafall eftersom mobilen är skriven på pappa & jag var ju till och med in på teliabutiken i hudik & blev nekad där eftersom den inte stog på mig, plus att jag ju då skulle skriva när kontantkortet senast var laddat & på vilket sätt jag gjorde de & vilka nummer jag ringt till sist, men nu gjorde jag ändå ett försök, & tänka sig att det funkade, dom skickade över puk-koden inom loppet av några minuter, så nu har jag alltså en fungerande mobil igen!

PUSS

min alldeles egna cardigan!

jag köpte en cardigan på gina tricot för ett tag sen, när jag kom hem upptäckte jag till min stora förvåning att den hade samma namn som mig, tänk att jag hade köpt en cardigan helt ovetandes om att den hette lollo, haha!


fredag & lov!

nu är det lov, det är jag glad för, jag gillar liksom lov mer än skolan :p
idag har vi gjort massor av smycken till vårat uf, dom blev söt tycker jag!
ikväll ska jag bara ha fredagsmys i järvsö, för i morgonbitti ska jag upp & jobba, ska även jobba på söndagen också, elin har försökt nå mig hela dagen för min jobbtid i morgon var ändrad & så vilja dom att jag skulle jobba på söndag, men det var väldigt svårt eftersom jag inte har någon mobil, så agnes hade ringt hem hit & sagt till min mamma att jag skulle ringa upp elin, sen hade agnes gett ut saras nummer till elin som då skrev ett sms till sara om att jag då skulle ringa elin, plus att elin hade skrivit på facebook, men jag har inte haft tid att kolla till facebook idag, sen ringde sara hem till mig & sa att jag skulle ringa upp elin, men som sagt, nu är de löst, men det är inge kul att vara mobilllös, hua. är dock väldigt glad över att jag fick jobba söndag även denna helg, är ju dubbelt betalt på söndagarna så :) är bra med pengar nu när jag ska ta studenten eftersom det kommer gå mycket pengar då, ska beställa klänning, sen är det studentmössa & sen studentkryssning & massa annat som man kommer lägga pengar på också! 
så denna helg kommer nästan enbart bestå av jobb, sen på måndag börjar lovet på riktigt!

nu ska jag laga mat till mig & familjen!

PUSS


trött tjej som dessutom är mobillös.

veckan har gått fort vilket är awesome, jag behöver verkligen lov nu! har mest tränat hela veckan, käkade med bella igår efter skolan också, trevligt var det, sen drog hon till erik & jag på träning, plus att det blev utgång på kvällen då, så jäkla roligt faktiskt! började med lite förfets här, kom en hel drös med folk. vid elva begav vi oss till bockarna, väl där inne blev de tequila för min del, jag älskar tequila! smidigt att dricka är det också, slipper man gå runt & bära på ett glas hela tiden, plus att ska man gå ut så måste man lämna kvar glaset där inne & vill man dansa så är det inte vidare roligt att ha ett glas i handen, så tequila is great! ja, jag gick väl hem runt två & sov, men dock fick jag inte mer än drygt tre timmars sömn inatt, dels för att någon knackade på min dörr klockan halv fem i morse, jag drömde att någon knackade på min dörr & sen vaknade jag till av att det knackade på riktigt, men precis så jag vaknade så gick denne som knackat på min dörr, misstänker dock att det var stefan, ska höra om det var han sen eller inte, haha, blev ganska paff om jag säger så, är inte så ofta någon knackar på min dörr klockan halv fem på morgonen precis :p sen fick jag lite sömn pågrund av andra skäl som jag inte skriver om här! men trots denna ynka sömn jag fick inatt så var jag ändå & tränade ett hårt pass med bodystep ikväll, är faktiskt riktigt stolt över mig själv eftersom jag inte tror det är många som skulle träna med en nattsömn på bara tre timmar, men jag tänkte att nu måste jag träna hela veckan eftersom det är lov nästa vecka & då blir det inte lika hård träning som det blir annars, eftersom jag kommer åka hem till mitt älskade järvsö!
en sak som däremot inte alls är bra är att jag har inte någon mobil förens tisdag, det var nämligen så att jag tappade ut mitt batteri på bockarna igår & när jag skulle sätta i batteriet igen så måsta jag självklart slå in pin-koden, men jag fick totalt hjärnsläpp & slog in fel kod alla tre gångerna & efter det så kom jag såklart på min pin-kod men då var det ju redan försent. pågrund av detta måste man då slå in puk-koden, vilket jag inte har en aning om vad det är för kod, så jag ringde till mamma i all förtvivlan & sa åt henne & leta upp puk-koden, men hon hittade den inte & jag tror faktiskt att jag slängt dom papprerna, men ska leta mer när jag kommer hem i morgon. jag skickade mail till halebop, men då skulle jag skriva in vilka nummer jag ringt till senast & nör jag senast laddade mitt kontantkort & sådant strunt, vilket jag inte har en aning om. jag gick även in till teliabutiken för att höra om dom kunde göra något, men eftersom mobilen står på min pappa så måsta han komma dit & legitimera sig, men eftersom han bor i ljusdal så gör han ju knappast det vilket är förståeligt, men tyckte det var fjantigt att jag inte fick hämta puk-koden, men det var ju bara att acceptera. men dom kunde skicka puk-koden hem till han eftersom han då står som ägare på min mobil & det pappret skulle inte komma förens på tisdag, vilket alltså betyder att jag inte har någon mobil förens på tisdag, kul, nej verkligen inte, jag hatar det! dels för att i dagens samhälle så är man väldigt handikappad utan mobil, jag tycker även att det är obehagligt att gå själv om jag inte har mobilen med mig, plus att vi håller ju på med uf nu & därifrån ringer det folk som ska prata om ditt & datt, sen fyller jag år på måndag också, så inga grattis-sms kommer jag att få på denna födelsedag, ja på tisdagen då, men det är ju inte samma sak. sen är jag så fruktansvärt nyfiken av mig så jag har lite smått panik nu när jag vet att folk troligtvis har ringt & smsat, men vilka vet jag ju inte & det är de som är jobbigt, sen har jag ju inte varit utan min mobil sen i sexan då jag fick min första! men nog skrivet om det nu, går inte att göra något åt det iallfall, men som sagt, på tisdag är jag återigen nåbar!
har tvättat ikväll också & håller fortfarande på, men har bara torktumlaren kvar nu så det är cirka femton minuter kvar av allt, sen blir det sängen på dirr, är så sjukt trött, vilket inte är ett dugg konstigt, är ett under att jag inte har somnat i skolan idag, har lyckats hållt mig vaken hela dagen, plus hård träning & tvättning hela kvällen, förstår inte riktigt själv hur jag har bärt mig åt.
det bästa med idag har iallfall varit att jag har fått lärt ut dans, det var så att vi hade ledarskap i morse där vi skulle lära någon något vi själva kunde, sen skulle en tredje person kolla på & observera hur jag som lärde ut skötte mig & om den jag lärde ut till lärde dig något, jag bestämde mig för att lära ut några jive-steg, gick riktigt bra faktiskt & var grymt kul!

nu ska jag hämta tvätten & sen äntligen få lägga mig & sova!


får bli en bild på mig & sötbella från igår, dock inte så bra, men sånt
skiter man väl i när det är fest ;p

PUSS

mini-shopping

helgen var bra, har myst med bad & resturangbesök i sveg, jobbade även hela söndagen så att jag sov i ljusdal inatt, kikade på wallander igår efter jobbet & myste för mig själv framför tvn!
idag blev det fika med bella efter skolan igen, denna gång testade vi strawberry cheescake, grymt god var det. våra fikastuder är riktigt trevliga tycker jag, det är så att man ser framemot måndagar bara för att man vet att efter skolan så blir det bella, fika, skvaller & skitsnack, för skvaller & skitsnack är en av det bästa sakerna vi tjejjer vet, det har till & med olika studier bevisat, byggt på att olika tjejjer har fått svarat på vad dom tycker bäst om att prata om med andra tjejjer, haha!
efter fikat gick jag & köpte nytt nagellack, blev vanligt svart, mitt har jag tappat bort så var i behov av ett nytt. jag köpte mig även en fin tunika, jag tyckte jag var värd det när jag kikade hur mycket pengar jag hade på mitt konto i morse :) jag tycker att blått & vitt är jättefint om man har blont hår som jag då har nu, sen är det även väldigt fint om man knyter upp tunikan & har ett linne under, typ ett vitt skulle vara fint. har letat länge efter nån sorst skjorta så jag blev så glad idag när jag hittade denna som passade så bra!
efter min mini-shopping blev det till att springa hem & hoppa i träningskläderna för att sedan springa iväg på bodystep med helena, hon fick även autografen av thomas dileva som jag tog åt henne, hon blev väldigt glad & jag är helt seriös, vi gillar han!
sen när jag kom hem från det duschade jag & åt två ägg med keso (ja, jag blev faktiskt sugen på ägg igen).
nu ska jag sova!


min tunika/skjorta som jag köpte idag, den hade
jag gjort mig förtjänt av tycker jag!

PUSS

RSS 2.0