rest in peace

jag kommer sakna min lägenhet så fruktansvärt mycket nu när jag snart tar studenten & ska flytta, tänk alla minnen som jag har här, allt går liksom i graven snart & jag vill verkligen inte det!
därför tänkte jag tänkte slänga upp lite bilder på den, som ett litet rest in peace inlägg!


älskade lägenhet


älskade lägenhet


älskade lägenhet


älskade lägenhet

PUSS

halleluja moment

veckan har gått ovanligt fort, undra om det kan vara för att man har pluggat typ 24/7?  är nu nääästan klar med allt, bara lite små fix kvar!
trots allt plugg så hann jag med att gå ut i onsdags, dock på det vilkoret att jag stannade kvar efter skolan & pluggade. blev först lite häng hemma hos mig tillsammans mee emelie & camilla, sen drog vi vidare till karin & mickis. senare drog vi till bockarna, var första gången på hur längesom helst det inte var kö, trodde knappt mina ögon :p men vi var inte inne där så värst länge faktiskt, var roligare hos mickis & karin, så vi drog dit igen efter nån timme! sen blev det hem & sängen! tack alla för en rolig kväll!
en rolig sak till hann jag faktiskt med, jag käkade glass med frida på skutan en kväll, sen var vi ute & gick hur länge som helst, vi pratade om allt mellan himmel & jord, såna kvällar tycker jag om!
fick även in sju tusen på mitt konto i torsdag, det var ett halleluja moment, känns som om dom kommer komma till mycket användning nu under sommaren!
i helgen blir det jobb & jobb, först i morgon på delins & sen på kvällen i hudik på folketshus, vi har arrangerat ihop en h-fest, hoppas på mycket folk!

nu ska jag färga bort utväxten, för till veckan ska bea färga hela mitt hår till en lite mörkare blond, gud vad jag längtas!



PUSS

syskonhelg!

jag har ägnat hela min helg åt min lillasyster, plus lite med lillbror.
började i fredags med att alva kom till hudik för att sova över hos mig. vi gick i affärer där vi inhandlade bodyglitter, läppglans (läppglanset var oranget men så när man tog de på läpparna så blev det rött, alva tyckte såklart det var supercoolt) & nagellack. sen gick vi & beställde mat & dukade fint med servetter i glas. efter vi ätit så spelade vi kort & gick sedan vidare till hemköp där det skulle inhandlas godis & chips. efter det gick vi hem & tittade på asterix & obelix, riktigt rolig film faktiskt. vi hade fredagsmys hela kvällen lång!
dagen efter tog vi bussen hem & jag åkte till järvsö. jag åkte sedan vidare till mormor som sydde in min studentklänning, fick mig även en kopp kaffe.
senare på kvällen blev det mys med lillbror, vi dippade grönsaker & kikade på film. sen la vi oss för jag skulle upp i tid för att gå på barnens-dag med alva. elina & hennes grannbarn följde också med. ansiktsmålning, fiskedam & småstjärnorna var några av dagens händelser. blev en riktigt trevlig dag trots regnet. sen var helgen slut & jag åkte tillbaka till hudik.
min helg har varit väldigt mysig, jag älskar mina syskon mest av allt & njuter varenda sekund jag tillbringar tillsammans med dom. jag tycker det är oerhört viktigt att ha en bra & nära relation med sina syskon & ägna egen tid tillsammans med dom,  jag vill även vara en bra förebild för dom eftersom dom är små & ser upp till mig som är större & jag måste säga att även fast dom är mindre än mig, särskilt lillsyrran då, så har vi ändå så otroligt roligt tillsammans! dom är helt klart bäst!


love it


love it


love it

idag blev det först skola halv dagen & sen besök på ett reningsverk, inte så fräscht men vi fick in ett mål i naturkunskapen iallfall.  vi fick gå igenom hela reningsverket, många bangade men jag tänker skryta lite med att jag var den enda tjejjen i arrangörs klassen som gick genom hela, var ju inte så farligt, plus att det händer garanterat bara en gång i livet ;)
efter skolan blev det en räkmacka på skutan med min älskade agnes som var på besök i hudik. sen kom helena & gänget, så jag blev kvar i ytterliggare någon timme efter att agnes hade åkt hem. jag skrattade åt deras tokerier vilket var skönt eftersom jag vaknade i morse med ett inte allt för bra humör :p

ikväll har jag dansat & nu ska jag plugga som en jäkel!

PUSS

varma dagar

härligt att sommarvärmen äntligen börjar att komma nu, det känns liksom i luften att det är den värmen som är på väg nu!
av veckan som gått har jag hunnit med att dansa, pluggat klart lite saker & storstädat hela lägenheten. jag älskar verkligen när lägenheten är nystädad & fräsch, rensande även i min klädgarderob, så även där blev det fint, nu ser jag vad jag har för kläder!
idag så var jag & anton & satte upp affischer i hela stan om våran h-fest som vi håller på att arrangera, den äger rum nästa lördag. efter var jag med angelica & myste. sen drog vi upp på öster där anton & ett gäng andra folk befann sig, vi satt ute i solen & gonade, efter ett tag kom erik & simon, då åkte vi till maln & busade. killarna ville bland annat spela tuff så dom turades om att ligga på biltaket medans vi körde bilen & filmade, haha. sen skejtade dom en massa också, var riktigt roligt att titta på faktiskt, fick mig många skratt. men jag vet att jag inte skulle gjort det bättre själv, men just därför låter jag bli att skejta också, haha! jag håller mig till min dans jag :) sen åkte jag hem & nu har jag nyss kikat på småstadsliv, blev mycket skratt då också, fasiken vad roliga dom är! plus att jag tänkte väldigt mycket på min kära vän lina larsson när jag kikade på filmen, vilket gjorde att jag skrattade ännu mer, på något vis är hon väldigt lik karaktärerna i filmen!

nu ska jag sova, god natt på er!


wannabe-skejtaren simon

PUSS

falska ord.

jag förstår nu att allt du sa bara var ännu ett sätt för dig att skjuta upp det på.
jag som trodde på dina ord,
ville tro på dina ord.
jag hoppades verkligen.




sliten partypingla

vilken långhelg det har varit!
gick tre dagar förra veckan, grymt skönt, hände väl inte något speciellt på skolan, allt rullar på som vanligt & snart jag tar studenten!
onsdagskväll blev det först grillning hemma hos elin, sen blev det utgång på bockarna, galet kul var det! på torsdagen så åkte jag hem till järvsö för att vila, vara chaufför & hundvakt. lena kom även över, vi kikade på film & myste med dipp & grönsaker. vi kikade först på sommaren med göran & sen på jiddra inte med zohan, jag må ha dålig humor men den sistnämda filmen var verkligen skitkul, så sjuk film :p
fredagen blev det utgång igen, fast då i ljusdal på järnvägs, förfestade först hemma hos johan, där befann sig lina & gänget. vi åt chips & dansade mest hela kvällen innan vi drog oss ner mot järnvägs, trevlig kväll med trevligt folk!
lördagen blev det återigen fest, fast då i hudik igen, var nämligen cruising. jag & bella började hemma hos mig & sedan kom det ett gäng till & joinade oss, vi drog oss sedan ner mot stan för att träffa massa folk, även denna kväll blev lyckad!
idag har jag mest tagit det lugnt, var iallafall & käkade pizza med frida & helena lite tidigare idag, sen gick jag & helena hem till mig, hon sov på min soffa medan jag kikade på andra avenyn.
nu kikar jag på wallander & har mitt söndagsmys med mig själv som jag alltid har på söndagar, just denna söndag var det lite extra skönt att vara själv faktiskt. 
är riktigt slut efter en hård vecka & helg, men lätt värt det, man ska passa på när man är ung & kan!



PUSS

i love shopping!

idag var jag i gävle med sara, hittade en massa smått & gott. tänkte slänga upp några bilder på en del av det jag köpte. vi hann dock inte gå in i alla affärer, hade så mycket vi vilja ha så tiden räckte inte till riktigt, en av affärerna som uteblev var hm, den som man alltid går in på, men vi visste att gick vi in där så skulle vi bli kvar där väldigt länge & det hade vi inte tid med eftersom sakerna vi skulle ha inte fanns på hm, vi hade bara köpt en massa onödiga klädesplagg som man egentligen inte behöver. var faktiskt längesen jag shoppade såhär mycket som jag gjorde idag, men var så längesen nu så jag tyckte jag var värd att få shoppa loss en dag!

stadium, warp. ord. pris 270, nu 149 kr.


gina tricot, amanda knitted cardigan. 199 kr. jag älskar over-size tröjor.




gina tricot, janet long tank. 99 kr.


lindex, bikini. 129 kr. jag tar även bort banden eftersom jag tycket det är snyggast utan.


lindex, bikini. 129 kr. tänkte ha lika överdel som underdel för en gångs skull, brukar köra på olika annars.


dinsko, sandal. 299 kr. tänkte ha dom på studenten!


dinsko, pumps. ord. pris 449 kr, nu 199 kr.


köpte även ett par riktigt snygga leggings med hål på sidorna i, två tungpiercingar, ögonbrynsmallar. detta hittade jag dock inte någon bild på & jag orkade inte knäppa kort på dom, men dom dyker säkert upp på nån bild vid något annat tillfälle :p
är helnöjd med dagen & tycker att jag gjorde bra inköp! nu är det bara lite smycken jag vill köpa som ska inhandlas någon annan dag!


i morgon blir det jobb hela dagen, vilket är bra efter en dag som denna!

PUSS


svisch så är det fredag igen!

äntligen fredag i morgon, igen!
på lördag blir det shopping i gävle med älsklingssara, kanonbra. hoppas på att hitta studentskor & något annat fint!
förövrigt så har jag har haft en riktigt mysig vecka faktiskt. på tisdagen dansade jag & sen följde jag med elin hem & kikade på hennes lägenhet, sen drack vi te & pratade eftersom vi inte träffats på länge, träffade varandra på gymmet förra veckan vilket var skitkul! sen i onsdags så blev det mat & mys med frida & elin, när jag kom dit så hade elin lagat middag som bestog av pasta, en jättegod baconröra & sallad, sen poppade vi popcorn & kollade på film, ingen av oss orkade gå på bockarna. den första flmen blev iallafall blev fjorton sugen, å ja, den gjorde verkligen skäl för namnet för den sög, men var smårolig at kolla på ändå, haha! sen efter den kikade vi på en skräckis som hette dead silence & den var riktigt jäkla läskig, den rekomenderar jag faktiskt, jag älskar att kolla på skräckfilmer som man verkligen blir rädd av, & det blev man av denna! lätt en av dom bästa onsdagkvällarna på länge!
idag har jag tvättat & varit med elin igen, vi har tagit oss runt lillfjärden hela fyra varv, varav ett vi sprang, två intervalla vi & det sista powerwalka vi, känns riktigt bra! sen gick vi hem till mig & drack te, mys! var även på gina tricot en sväng efter skolan där det var rea, fick åt mig en tröja & ett par byxor för tjugonio kronor styck, inte illa!

nu ska jag sova för klockan börjar närma sig ett & det är verkligen försent för mig att vara vaken då, fattar inte vad jag gör uppe :p



PUSS

hej

nu var det längesen, igen, så nu kommer det bli ett rätt långt inlägg, igen. men jag tror ni får vänja er vid det, för ni läser trots allt bloggen av egen vilja. plus att jag skriver i perioder, vissa perioder blir det att jag skriver varje dag & vissa inte, ibland har jag varken tid eller lust.
men förra veckan slutade väl med att jag var ute på en ovanlig springtur med mickis, vi sprang ett var runt lillfjärden, sen när vi var klar så såg vi en kvinna ligga helt livlös på en bänk med huvudet hängandes utanför bänkkanten. vi tänkte att vi måste ju gå dit & kika om människan över huvudtaget levde eftersom hon såg helt livlös ut. när vi gick fram för att kolla kom ett äldre par förbi, mannen kollade om hon levde & det gjorde hon, men mycket mer än så var det inte, så vi bestämde oss för att larma 112 var det bästa. så det var faktiskt första gången som jag fick ringa 112 i hela mitt liv. en ambulans kom till platsen & tog hand om kvinnan som först var omedgörlig men som sedan följde med. hon var helt borta, kunde inte stå eller prata. mannen som kom förbi tyckte det var jättebra att jag ringde & kallade på ambulans, för han menar att idag så skulle många bara gå förbi & tänka att det var en alkolist som därför fick skylla sig själv. men hade vi bara gått förbi så hade den där kvinnan kunnat varit död idag! så som sagt, det blev en ovanlig springtur, men förutom denna incident väldigt trevlig.
sen blev det valborg då, tog mig ledigt på fredagen vilket var skönt, tränade lite & sen blev det fest med frida & järnvägs. blev först en lodig fest som jag inte vill skriva om, sen blev vi hos acke en sväng & sen åkte vi till elin en stund, en lyckad valborg blev det till slut iallafall!
sen har jag bara jobbat i helgen & myst med systeryster.
igår tog jag mig också ledigt, eller jag måsta för jag hade lite privata ärenden att uträtta. tog även en fika med världens bästa agnes efter det, vi fikade faktiskt i två omgångar, haha. det var två riktigt behövliga fikastunder med henne eftersom vi inte ses lika ofta som vi pratar i telefonen om man säger så. jag älskar denna kvinna!
på kvällen blev det hudik, bella & simon kikade över, jag & bella kikade på utlandsresor & drack äckligt kaffe, simon satt & pratade om sitt australien hela tiden, haha.
idag har jag dansat & umgåtts med elin, i morgon blir det troligtvis grillning hemma hos henne också, mys. sen får vi se om vi går på bockarna också, var grymt längesen nu så är rejält sugen!

har äntligen beställt studentklänning nu också, får hoppas den passar & att den är lika fin i verkligheten som den var på bilden. för er som vill veta så är den helvit med en rosett under bysten, sen är det en rätt rak modell som slutar strax ovanför knäna!

nu ska jag lägga mig i min sköna säng & läsa det nya numret av solo som jag unnade mig idag!

PUSS

RSS 2.0