nu är det slut på ledigheten

inte ens två veckor har det gått sen vi slutade skolan & i morgon börjar jag jobba & jobbar sedan till mitten på augusti, nästan varje dag. sometimes life's is a bitch. men det bli en massa pengar, vilket man får tänka på när dagarna känns jobbiga & långa. jag undrar vad jag ska göra med mina pengar? det mesta kommer jag behöva spara inför högskola som jag tänkte söka till nästa år. men lite blir det nog över till nöjen & andra behövande saker också, annars ser jag till att det blir det, haha. typ som till kläder, resa till stockholm, resa utomlands, väldigt gärna en volvo, hårfärgning ( jag vill bli rödhårig till hösten), reducering av mina ärr på kinderna & typ allt annat som jag vill ha/göra men som jag inte kommer på just nu ;p

nu ska jag spela skip-bo med min älskade familj innan det blir dax för sängen!



PUSS

jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!

nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har inte riktigt fått någon tid till att blogga. har varit så mycket med studenten & allt runt omkring den. sen sitter jag faktiskt inte så mycket vid datan på sommaren, jag har bättre saker för mig då faktiskt, ja menar, de är ju sommar & då ska man inte sitta vid datorn så mycket tycker jag.

jag tänkte berätta lite kortfattat om vad som hänt den senaste tiden. jag har hunnit med massor, som att ha varit på cirkus, färgat håret, festat, shoppat i gävle hela tre gånger (varav två gånger med sara & en med johanna, en massa trevligt), umgåtts med min älskade lena, flyttat ut ur lägenheten, flyttat hem, fixat mitt rum från att ha haft en hel lägenhet där till att bli bara ett vanlgit rum & sist men inte minst tagit studenten! allt som hade med studenten att göra blev lyckat, jag är helnöjd med min student! tänkte sumera studenten lite kort - först blev det champagnefrukost på skolan, efter det kom föräldrar & betyd delades ut, sedan åkte vi in till glysis för att gå i studentåget som var en av de roligaste saker jag gjort i hela mitt liv, det var helt galet! fick rosor ifrån alla möjliga folk som jag inte trodde, vilket gjorde mig väldigt glad! sen blev det hem & käka på kick saloon med hela släkten, efter det blev det utgång i ljusdal med alla fina studenter! sen blev det utgång på lördagen också, även den blev en riktigt kanonkväll! en toppstudent helt enkelt som jag kommer minnas som något fantastiskt! alla bilder finns på facebook för er som vill se, lägger därför inte ut dom här!

allt känns nu även lite bättre med att ha flyttat ut ifrån lägenheten, var vemodigt när jag städade ur den & låste dörren för sista gången, men det går bra, det måste gå bra!

nu ska jag dricka kaffe & invänta kronprinsessan victoria & daniels bröllop, det är ändå något stort för sverige, det händer ju inte så ofta liksom, plus att kungafamiljen faktiskt är sveriges ansikte utåt. det enda som irriterar mig är att det är våra skattepengar som går till deras bröllop, pengar som dom borde lagt så sjukvård, skolor & äldreomsorg istället. dom borde få betala sitt eget bröllop som alla andra får göra! men nu är läget som det är & jag kan inte ändra på något hur än mycket jag vill, därför tänker jag titta & glädjas för deras skull!

ikväll blir det utång & cruising!



innan studentåget

PUSS

börjar om på nytt, fast ifrån något som redan var bra

jag måste försöka bli på bättre humör innan studenten, för som det är nu så är det inte alls bra. mycket beror på att jag snart lämnar ett liv som jag levt i tre år bakom mig och börjar om på nytt, fast ifrån något som redan var bra,vilket bara känns otroligt jobbigt.
allt känns otroligt jobbigt & jag vill verkligen inte flytta & lämna allt här.
tänk att jag nu ska lämna alla olika rutiner jag haft i tre år, tänker främst på träningarna och dansen, jag kan
fortfarande träna african power dance, men inte bodyjam för det finns inte i ljusdal. kunde bara knata iväg & träna när jag ville, nu blir det både dyrt med bensin & en bit att åka för att träna.  
så nu är det slut att gå & träna efter skolan, alla varv runt lillfjärden & alla andra ställen man har varit & gått på, alla fester & allt folk jag träffat genom åren kommer jag nu inte träffa lika ofta. alla kvällarna på bockarna, klart jag kommer gå på bockarna ibland, men inte lika ofta som det blivit när man bodde här. tänk vad skönt det var att bara gå upp till lägenheten & sova, min älskade lägenhet som deussutom ligger mitt i stan, så perfekt har den varit. själva studenten & att skolan slutar ska ju såklart blir jätteskönt, men det är just allt runt om den som jag kommer sakna så fruktansvärt mycket.
jag har funderat många gånger om jag skulle sökt jobb här & haft kvar lägenheten. men eftersom jag redan har jobb & gratis boende hemma så kändes alternativet att bo kvar i hudik rätt dumt.


i söndags var även sista gången jag åkte bussen till hudik & hade min packning som jag alltid släpar på med mig, sista gången jag tvättade i tvättstugan var förra veckan, sista gånger jag sover  i min lägenhet blir i natt.

har nu packat ihop ett par kartonger som mamma ska komma & hämta senare, det går segt att packa, allt är så sorgligt & JAG VILL INTE!


RSS 2.0