en banan, eller?

dagen gick väl bra, var rätt trött! efter skolan var jag med robin, vi kan ha köpt världens största banan, vi var tvungen att köpa den för den för den var så stor & såg så spännande ut, eller banan å banan, vi trodde det var en banan iallfall. den såg ut som en banan & var troligtvis någon sorts banan, men den smakade skit & var hård. var som att tugga på papper, sen blev det som sandpapper i munnen av den & den gick knappt att svälja. men så kom vi på den briljanta idén att skiva den i bitar & steka den, smakade fortfarande inte som banan, snarare typ som potatis eller något i den stilen, hade iallafall samma konsistens som stekt potatis, men det blev skitgott!
efter robin hade gått sprang jag iväg på bodystep med helena, så nu är jag grymt trött & ska sova!


banan, eller?


efter stekning i socker & kanel blev det riktigt gott!

PUSS

festis helg

hej hopp!
helgen har gått sjukt fort men har varit riktigt bra. började med järnvägs på fredagskvällen efter en jobbig dag med nationella prov i svenska b, tror provet gick bra iallfall. hur som helst så var jag ut med sara & ett gäng goa brudar, en behövlig kväll efter en skitvecka. även lördagen blev lyckad, my fyllde tjugo år, vilket självklart skulle firas, det blev fest hemma hos henne med trevlig folk!
jag behövde denna helg, har i stort sett haft fullt upp hela tiden, vilket är skönt för då hinner man inte tänka på en massa saker som gör att man blir nere. har haft fullt hus hemma också eftersom mammas syster har varit där med barn & man, så det har varit full rulle! my åkte även samma buss som mig ikväll till hudik, så då blev det skitsnack hela bussresan lång! annars har jag en tendens att tänka jättemycket på söndagar när jag sitter på bussen, på allt mellan himmel & jord, "varför gjorde jag inte så?" "varför sa jag inte de?", ordet "varför" är ett ord som kan mala sönder ens hjärna, hua. men som sagt, ikväll slapp jag de, vilket var skönt. är ju alltid trevligt med sällskap :)
har ju varit så fint väder i helgen också, så jag har suttit ute i solen & faktiskt fått mig lite färg, underbart!
har även varit ledig hela helgen, vilket faktiskt har varit riktigt skönt, kommer inte ihåg när jag var ledig en hel helg sist så!

nu sitter jag i min älskade lägenhet & kikar på wallander, söndagsmys, i like!



PUSS

kan du lossna från mitt liv?

lika ovanligt som ett mirakel är det,
hur du påverkat mig,
hur du krupit under min hud
och etsat fast dig i väggarna.

har vi låst in våra minnen i mitt rum?
ekot av flämtingarna mot väggarna
och ena sidan av sängen är alltid lika kall.

känns som spöket av dig är här inne.
allt hände då jag släppte lös allt,
lät tårarna rinna medan dagarna förlöpte.

jag kanske lät allting fastna här,
jag kanske är fast i det förflutna.

känns som jag flyttat ur mig själv,
ser mig själv sitta på sängkanten.
håglös, utsugen på liv och lust.

tomma ögon och kutig hållning.
strimmor av tårar på kinderna
och bitar av mitt liv framför på mina fötter.

less lessnare jag

jag har inte skrivit på grund av att jag inte orkat. har kommit in i en period igen då jag är så less på allt, drömmer hemska mardrömmar som följer mig dagarna igenom eftersom jag inte kan sluta & tänka på varför jag drömmer som jag gör & varför dom är så verkliga & där allt annat i min vardag går fel. dels går det skit i skolan, allt våran klass gör blir ju bara fel, festivalen vi ska ha går skit, får inte tag på någon lokal eftersom alla lokaler vi ska vara i går i konkurs & när vi väl hittade en lokal så visade sig att då var chefen som vi måste prata med innan vi kan gå vidare sitter fast i thailand & tar sig inte hem på grund av vulkanen, jag menar hur ofta är det en vulkan då? & varför ska alla ställen vi ska vara på gå i konkurs just nu? plus att vi hade kunnat boka in drängarna att spela, men efter två veckors väntan vilja som såklart ha ett svar & det blev tråkigt nog nej eftersom vi då inte har lokal än, jäkla skitsaker. dom hade ju dragit fullt hus här uppe!
är också less på att jag var på porrengöring igår & slösade bort över femhundra kronor på nästan ingenting, för det var då inte många porer som blev klämda iallafall!
sen är jag less på att vi aldrig haft en håltimme, sovmorgon eller en ledig dag på tre år i skolan, sen blir det ett jäkla liv så fort man är borta EN ynka dag. just nu skulle jag verkligen behöva en ledig dag, helst av allt vill jag utomlands igen!
sen är jag less på att ställa upp för en massa människor & inte få något tillbaka, inte ens ett tack eller ens ett litet bevis på att dom uppskattar allt man gör & att man finns, det är hemskt var människor är otacksamma idag. sen är jag less på falska människor som säger att man ska vara ärlig, men som själva inte är det, som ljuger & har sig bara för att dom är rädd för att sanningen ska såra, klart den gör det, men det bästa är ändå & vara ärlig, som man säger "Såra mig hellre med sanningen, än gör mig lycklig med en lögn", för det är så sant. så just nu är det mesta faktiskt skit. nääe, hua vad jag klagar!
nu vill jag bara ta studenten!

det enda roliga jag har att se framemot just nu är att jag strax ska iväg på bodypump med helena & frida & sen efter det ut & springa med min andra frida!

PUSS

bra dag!

idag har varit en bra dag. solen sken & jag känner att våren är här, alla snö börjar sakta men säkert smälta & gruset börjas sopas bort ifrån dom bara gatorna. men det bästa av allt är att skinnjackan kan börja att användas nu utan att jag fryser, då är det vår för mig!
dagen började med skola såklart, har gjort klart nästan allt nu vilket känns otroligt skönt. hade även utvecklingssamtal, vilket gick bra, knappt någon frånvaro hade jag heller, jag är väl för duktig ;P
efter skolan blev det en fika med bella, var längesen nu så den var väldigt efterlängtad! efter vi hade fikat klart gick jag hem för att laga mat & sen gå iväg på träning, men så upptäckte jag att passet som jag skulle träna var borttaget på hudikgyms hemsida, men man brukar få ett sms om ett pass är inställt, men jag fick inget sådant. så jag tänkte att jag måste helt enkelt ringa & kolla om den är inställd eller inte & mycket riktigt så var den inställd. riktigt tråkigt eftersom jag var grymt taggad på att dansa idag! men istället blev den en långpromenad med frida, vilket inte alls var så dumt! vi upptäckte att dom hade medlemskväll MQ & en nyöppnad frisörsalong som heter macajo. vi blev nyfiken så vi gick in för att kika. från frisörsalongen fick vi både gratis shampoo, balsam, hårinpackning (som tydligen skulle vara en superkur för håret) & nå klet man skulle ha i efter man duschat & torkat håret, det skulle inte sköljas ur med andra ord. jag testade de direkt när jag kom hem eftersom jag ändå skulle duscha & jag måste säga att hårinpackningen var riktigt supergrym, precis som dom sa, mitt hår blev hur mjukt som helst. så får se om jag köper den.
sen nu ikväll har jag kikat på andra avenyn & packat eftersom jag ska hem i morgon, tänk att man skulle fastna vid det programmet också, det är ju så sjukt så det blir bra, haha :p

men nu ska jag ringa min mamma innan jag ska sova!


sebastian penetraitt deep strengthening and repair-masque, cirka 290 kronor.

PUSS

keep bleeding

I really need you in my life,
because things ain't right.


efterlängtad träning!

första dagen i skolan efter lovet då, dagen blev seg & jag har varit trött. började morgonen med att försova mig gjorde jag också, plus att jag stod lite för länge in i duschen, det är farligt skönt att duscha på mornarna, man kommer liksom inte ur den för det är så himmelskt skönt. hela kroppen ryser till hela tiden när det varma vattnet värmer kroppen efter nattens sömn.
efter skolan blev det till att ränna runt på stan, var först på po:s radio & fixade en sak med mitt headset, sen kilade jag vidare & bokade en porrengöring, det var dyrt, men jag tyckte jag kunde unna mig det, har viljat gjort det en längre tid men det har inte blivit att jag har bokat, men nu idag gjorde jag det äntligen, fick tid nästa måndag :) blir bra att få hunden riktigt rengjord & rensad av sådana som kan, det behöver mitt ansikte! sen gick jag på hemköp & handlade lite, träffade även helena en sväng!
när jag kom hem gjorde jag mat, blev köttfärs & fetaost! sen ringde min chef, hon sa att det var möte på torsdag kväll klockan nio på delins, hon sa att det var viktigt att man kom, jag anar vad det handlar om, men det säger jag inte nu, det får vänta tills efter torsdag! så då blir det alltså hemfärd, tar bussen tillbaka på fredag morgon, blir som förr när jag pendla :p

nu ska jag strax iväg på träning med helena, det blir bodystep. är riktigt laddad, har inte tränat på länge nu som ni vet, så det ska bli riktigt kul att börja igen!



PUSS

back to school

hejhej.
högskoleprovet var svårt & man fick för lite tid på sig på vissa saker, som att man skulle läsa igenom en massa olika engelska texter & svara på tjugo frågor på trettiofem minuter, det var sjukt tycker jag, vem hinner med det liksom? men jag är glad att jag gjorde provet & är spänd på vad mitt resultat kommer att bli, får hem resultatet om fyra veckor, men alla andra gör ju om det flera gånger så jag ställer in mig på det jag med :p
igår myste hemma hos mormor med ester, var längesen jag sov där nu, så hon tyckte det var på tiden. passade även bra då jag ändå skulle jobba tidigt idag, fick sova lite längre när jag var hos henne också. vi myste med körslaget & popcorn, mormor insisterade på att ringa & rösta på team moraeus, men dom är bäst så det var ju bara bra! sen idag blev det jobb, vaknade av att ester hoppade upp i min säng & slickade mig i ansiktet, inte så mysigt kanske. sen när jag kom upp ur sängen hade mormor dukat upp & gjort frukost, mys! min mormor är den bästa, hon ställer alltid upp med allt & kommer med goda kloka råd!
i morgon efter skolan är det träning med helena som gäller, sen ska jag gå runt på stan för jag har en massa ärenden jag ska fixa med!
nu sitter jag här i hudik & kika på wallander & myser för mig själv, men nu är det nyheter, därför passade jag på att skriva lite blogg!
det blir nog mest träning denna vecka, har varit sjuk i ett par veckor nu så har inte kunnat tränat, men nu jäklar är jag frisk & ska därför ta igen all träning jag förlorat under dessa veckor!
har även BESTÄLLT BILJETTER TILL THE BASEBALLS som kommer till järvsö i sommar, PISTVAKT är även förband så det kan ju bara inte bli bättre, jag älskar båda så när jag såg att dom skulle komma till järvsö så var det inga tvivel om att inte boka, så jag bokade direkt! ska bli sjukt kul, vi blir väl ett gäng som ska gå, men hitills är det bara jag & bella som har bokat biljetter, haha! vi ska klä oss i rockabilly stil hade vi tänkt ;) jag tror det blir awesome!

nu börjar filmen igen!


längtar!

PUSS

högskoleprovet, här kommer jag!

veckan har gått fort & snart är även detta lov slut, men det har varit ett bra lov vilket jag gillar!
det har blivit en massa saker gjort under lovet, ett besök på bockarna, (vi kom in denna gång, yesyesyes!) men vi måsta sticka dit vid halv nio för då var det redan kö, men lätt värt det & det blev en riktigt rolig kväll tillsammans med lena, helena & rebecca! har även hunnit med tandläkaren, inga hål, har aldrig haft ett hål i mina tänder, vilket jag är rätt stolt över faktiskt ;p slipade även ner två tänder som var ful & vass, så nu är jag nöjd!
bea har klippt mig också, mitt hår var så slitet så det var verkligen på tiden & det blev riktigt bra, nu går det lätt att kamma ut & ser mycket fräschare ut, blev dock väldigt kort tycker jag, men jag var tvungen, blir ju inte precis mindre slitet om jag skulle klippt av bara en liten bit, det växer ju ut så :) bea ska även fäga mitt hår lite senare nu i vår, vi ska lägga in en liten mörkare blond, det tror jag blir toppen!
nu strax ska jag åka iväg till hudik i min älskade volvo, ska göra högskoleprovet i morgon så bilen blir bästa alternativet att ta sig dit i! väl i hudik så kommer miriam, vi ska mysa med middag & träna på gamla högskoleprov, senare kommer även sara & joinar oss, sen i morgon drar vi tre iväg & gör prov hela dagen lång, jag börjar bli nervös!

nu ska jag dona lite!



PUSS

kan inte sätta fingret på vad det är!

ojoj, nu var det längesen igen, men har varit så fullt upp & sen har jag varit arg på skolan, därför har jag inte skrivit! men nu ska jag skriva av mig lite.

förr förra veckan: ska ta den kortfattat, den gick skit. vi skulle fixa med vårat uf och sånt inför mässan som var den fredagen, men det gick bara fel, lärarna slarvade bort material för oss, dom informerade inte oss om ett skit, bussen vi skulle åka med till uf-mässan kom inte så vi fick ta en bil & kom därför en timme försent, så ja, den veckan gick skit, kunde inte träna heller för jag var så grymt förkyld. det enda positiva med den veckan var middagen jag & sara hade, god mat & en massa prat. sen på helgen blev det utgång för lena fyllde tjugo år!

förra veckan: den har väl varit sådär, har forfarande inte kunnat träna, vart hemma på måndagen med feber också. jag mår inte bra när jag inte får träna, det är bara så. men på onsdagen blev det en utgång iallfall, men vi kom inte in för det var så mycket folk, så nästa onsdag ska vi banne oss gå ut klockan nio, kommer vi inte in då tänker jag sluta gå på bockarna, haha. för eftersom det inte var lov så tänkte jag att man kunde gå in vanlig tid, men tyligen inte, men förutom det blev kvällen lyckad! på torsdagen åkte jag hem, var först i skolan såklart, letade påskägg fick vi göra också, haha! sen igår blev det först jobb hela dagen, stängde på delins med älsklings agnes, alltid lika roligt! senare blev det utgång för hela slanten & det blev järnvägs, jag tyckte kvällen blev riktig rolig, men det var så mycket folk så det knappt gick att dansa, så det var det enda tråkiga! träffade mycket folk som man pratade med vilket alltid är lika roligt!

denna helg: den började med jobb & utgång som sagt, sen ikväll ska umgås med mina kusiner ifrån stockholm, brukar bli roligt, så blir det nog även denna gång! sen i morgon ska jag vara chaufför & umgås med mina kusiner lite till!

påsklovet: det enda som är bestämt är att jag ska till tandläkaren, jobba & bockarna på onsdag, sen får vi se vad mer jag kommer att hitta på!

min förkylning börjar iallafall släppa nu, så snart kan jag nog börja träna igen, ska ut & springa någon dag på lovet så får vi se hur det går, måste röra på mig, rensa tankarna. jag har tänkt på så mycket nu dom senaste två veckorna, på en massa gamalt som jag varken ska eller vill tänka på, men jag mår inte dåligt av det, eller gör jag? för jag grinar inte av det, men jag blir liksom moloken när jag tänker på vissa saker, kanske är det så att jag börjar komma över allt ännu mer? jag har inte en aning. blir bara irriterad på mig själv när jag ska gå runt & tänka på en massa saker man ändå inte kan göra något åt. allt är slut men ändå så finns allt överallt. det är väl bara att låta det gå över av sig självt, kommer ju inte i sådana här tänk-perioder ibland & jag kan inte göra något åt dom, hur än mycket jag skulle vilja! men det är ju så att minnen & händelser i ens liv går inte att radera ut, dom kommer alltid att finnas där, mer eller mindre. för man kan inte gömma sig ifrån minnen.

nä, nu ska jag kila vidare!


lägger upp en bild på agnes när hon sitter i kassan, det är som roligast
att jobba när man får göra det tillsammans med henne :)

PUSS 

RSS 2.0