hej

riktigt bra vecka, med en massa träning. har ont i hela kroppen extra mycket eftersom jag tränat extra hårt denna vecka, känns bra! har blivit en hel del gymmande & pumpande av muskler. dansade även afro igår, vilket är det roligaste som finns, jag älskar det verkligen!
hann även med att träffa bästaste linnéa idag, vi käkade lunch & stack sedan till ljusdal & mysfikade, mysigt.

i helgen blir det jobb & ingen utgång, jag har bestämt mig. jag pausar en helg & kör på halloween istället, duktigt av mig tycker jag. undra vad man ska klä ut sig till? något förslag? man kommer ju in gratis om man är utklädd så, plus att jag tycker det är lite småkul att klä ut sig ;p
men lite sur är jag för att jag inte ska gå ut, för i morgon vill jag jättegärna ut på järnvägs, för är värsta bra band & grejjer & det är lika på lördag fast då på stadt, så typiskt när jag bestämt mig för att inte gå ut. aja, jag ska hitta å något annat kul istället, blir väl med mig själv eftersom det verkar som att alla ska ut, haha! kanske man skulle ta & busa med lillasyster? ja vi får väl se vad det blir.

ha en bra kväll alla!



PUSS

en utlandsresa, ja tack!


fick mig en glad överraskning av kontoutdraget idag
, trodde inte jag hade så mycket pengar på kontot faktiskt. min dröm om en utlandsresa inom en snar framtid ser ut att bli verklig, eller den ska bli verklig. sol, bad & värme är inte långt borta just nu!

pump it up

hejhej.
jag & lena kom idag fram till att denna vecka är vi inne på femte veckan med att gymma, har gått otroligt fort, vi tyckte vi nyss började. känns bra, märker att jag börjar få synliga muskler nu, feels awesome!

i helgen som var blev det jobb & utgång, igen... ska nog stanna inne nästa helg, be någon låsa in mig eller nåt. krogen blir som en drog.

dansade bugg igår också, pirrigt att åka på fribugg nu när kursen är slut, men det gick & det kändes skitbra!
har även färgat håret igen, det blev rosa sist jag tvättade det vilket inte är särskilt snyggt, men nu är det rött & fräscht igen, dock något mörkare.

senare idag tog jag tag i mitt personliga brev, skitsvårt att skriva bra tycker jag, för man måste låta intressant & sticka ut, men jag tyckte det jag skrev lät mest fjantigt, men eftersom jag ska lämna ut det till olika dagisar så skulle jag skriva det på ett lekfullt vis, enligt min coach :p så jag har gjort ett försök idag & har nu mailat det till henne, så vi får se vad hon tycker!

i morgon ska jag luncha med bästaste agnes, hon åker nämligen bort ett år till schweiz i morgon kväll, hon ska vara hund au pair, så ska bli skönt att träffa henne en sista gång, fast förhoppningsivs kommer hon hem & hälsar på ♥

har även fått fler extra dagar på delins, ringde en arbetskamrat alldeles nyss som vilja att jag skulle jobba två dagar åt henne, tummen upp för det! jag har även fått namnbricka, lite mallig blev jag faktiskt ;)

nu ska jag mysa ner mig i min sköööna säng!


hihi

PUSS


förnya designen, ett måste!

onsdag idag, halva veckan avklarad. det går så fort just nu, men det är bra, för jag längtar till snön & julen!
hänger på mirio vissa dagar, förutom att vi pratar om frukt & leker ordlekar så är det ganska okej...
jobbat några extra dagar på delins har jag också gjort, skitbra!
var sista gången på buggkursen i måndags också, tråkigt, fast samtidigt roligt eftersom det då betyder att jag är grym på att bugga nu då? eller så kanske det inte var. men jag hoppas iallafall på en fortsättningskurs efter jul! men för att inte glömma bort så ska vi fortsätta att gå på fribuggen som alltid har varit efter våra träningar, för den fortsätter till jul, vilket är bra. har brukat stanna på den nästan varje gång, eftersom det är bra för att man dels får dansa med folk man inte dansat med förut & för att den verkligen ger något eftersom det är på riktigt liksom, inga lärare som kollar osv. men jag tycker det är jätteläskigt att dansa med nya människor som man aldrig dansat med förut, är rädd för att dom ska tycka man är dålig på att dansa & så, men det är bara att tänka bort det & istället tänka på hur roligt det är & att man lär sig hela tiden, alla är nybörjare från början!

hann även med en utgång i helgen som var också, med min älskade linnéa såklart, även fast hon inte har pengar så lyckas hon alltid komma med ut, mystiskt det där, men bra!
hann faktiskt med en hel del i veckan som var också, jobbade två dagar. tränade flera dagar. drack te flera gånger, jag älskar te, särskilt nu när det börjar bli så mörkt & kallt ute, då är det mysigt med en kopp te i soffan.
jag hann med att dansa på stark i järvsö också, skulle bli powerstrip men så när jag kom dit var den även inställd denna vecka, men istället dansade vi en michael jackson koreografi, den var tagen ifrån hans låt "they don't care about us", så jag klagar inte, grymt roligt var det!


jag vill förnya min blogg också, eller rättaresagt jag måste förnya den, designen ska ändras eftersom jag inte längre är blond plus att jag haft den jag har nu så länge, men jag tycker det är krångligt med design & skit, plus att det tar lång tid om man vill få till den riktigt snygg, så ja, jag ska ta tag i det, men när? nån som vill hjälpa mig att fixa kanske? ska försöka själv först, men redan nu känner jag på mig att det inte kommer bli nå bra alls.

aja, nu ska jag iallafall duscha & se om min hårfärg sitter kvar eller om jag blir rosa i håret!

ha en bra dag alla!



"all i wanna say is that,
they don't really care about us"


PUSS

jobbig känsla

även fast jag inte saknar dig ett dugg så gjorde det ont när jag nyss fick se, så ont. jag blev alldeles yr & helt stum för en stund. samlar mig nu, varför fick jag den där känslan i kroppen & kände som jag gjorde när jag aldrig någonsin ens fält en tår för dig...

lika som bär, ja!


jag har alltid tyckt dom varit väldigt lika varandra & nu fick jag bevis
i hänt extra att det inte bara är jag som tycker det, ha!

10/10/10

veckan & helgen har varit kanon!
var sista gången till hudik på ett tag, eller iallafall till facelift, var tionde gången med den nya maskinen & då tänkte jag att nu får det räcka, dels måste jag spara pengar & sen är jag rätt nöjd. har blivit mycket bättre i mina ärr & min hud är jämnare än förut. snäll var hon också som bjöd på den sista behandlingen, tacktack! men ska dit typ var tredje månad nu & det går väl an.
jobbade även några timmar i fredags, tummen upp!
igår kom även min älskade linnéa till mig, vi gick på långpromenad, drack te & myste. på kvällen skulle jag på järnvägs, dock inte linnéa för hon hade inga pengar, dumt tyckte jag, så jag drog till elin & sedan gick vi ner på järnvägs. men så, mitt uppe i dimman ser jag linnéa komma, jag blev så sjukt jävla glad, hon hade då fixat pengar, eller blivit bjuden, typ så. & vid de laget hade jag tappat bort elin, haha. kvällen blev grymt lyckad med mycket dans & roligt folk! det var en sån där skitrolig utgång som man bara vill göra om direkt efter den är slut, som typ nu liksom, lyckat!

idag är jag seg, som vanligt efter en kväll ute, dock inte bakis, det blir jag aldrig som tur är. jag har till & med vait ute & plockat tre kassar äpplen till mormor för en stund sen (även jag vill ju äta av hennes äppelmos så något måste jag ju göra för att förtjäna den), så där ser ni hur pigg jag är idag. sen måste jag även ut & gå en prommis med vovven, heja!

så veckan & helgen får alla tummar upp!

i morgon ska jag på miroi, har valt dom som coach genom arbetsförmedlingen, är typ information & introduktion jag ska på bara. hoppas det blir bra & att jag får till ett riktigt bra cv snart.

nu ska jag kika på tvn en stund, blev visst supersize vs superskinny, såna program gillar jag!

PUSS

rätt mycket höst nu

förra veckan gick så fort så jag hann inte skriva om den, så jag gör de nu lite korttfattat istället :p
den bestod av hudik, färga håret igen (färgen hade gått ur så jag hade rosa ett tag, skitsnyggt), gå till arbetsförmedlingen för att få en handlingsplan & bestämma coach, gymma, bugga, vara på öppet hus av stark (en träningsstudio) i järvsö, så testade på lite danser, grymt kul!
helgen bestod av mys med syster hemma hos pappa på fredagen, jobb på lördagen & tjejjmiddag med skitsnack & godsaker på lördagskvällen. på söndagen var jag rätt seg, men det får man vara efter en toppenhelg med bra människor!

nu är det tisdag & jag har hunnit med att bugga, gymma & dansa lite mer på stark, det var feminine vibe som dansades, trodde dock att det skulle vara powerstrip, men den dansen var nästa vecka, så det blir till att gå dit & dansa igen för att testa på det också, för vad jag har hört så ska den dansen vara skitkul & så det måste jag testa!

nu börjar det bli höst på riktigt också, kalla dagar & nätter med frost. men hösten är fin, så den är välkommen, har inte så mycket att välja på faktiskt, fast fick jag välja så skulle sommaren vara längre, hösten kunde komma i november!

nu ska jag mysa lite framför teven innan jag ska gå upp & dejta kudden!

PUSS




RSS 2.0