091129

hejhej! min helg har varit riktigt mysig, den började med att jag & familjen åkte till gävle & bodde på hotell & julshoppade i fredags, vi brukar göra de såhär innan jul & förra året blev det ju stockholm, men detta år blev det alltså gävle. bodde på ett riktigt fint hotell & jag har nästan handlat klart alla julklappar, känns skönt så man inte har så mycket kvar eftersom det snart är jul, sen hittade jag även lite kläder till mig själv, blev några tröjor,  ett par leggings & två par örhängen, alltid lika kul med kläder!
Idag har vi haft advenstfika med släkten, så i morse bakades det lussbullar här hemma för fullt, riktigt mys!
Det enda minuset med denna helg är att jag har blivit sjuk, började förra veckan med halsont, nästäppa & heshet, men blev riktigt illa i helgen, så det var ju inte så kul när vi skulle julhandla, men det gick med några alvedon i kroppen! blir hemma i morgon & kurerar mig, lika bra det nu när det är influensatider, blir inte friskare av att gå i skolan precis. det tråkiga är att jag inte får dansa "/  men med lite quilla simplex, strepsils & honungste fixar sig allt!
jag & sara har även startat ett UF företag nu, de heter "Päron för livet" & vi vill samla in pengar till forskningen kring livmodershalscancer & ska därför göra en brosch som man kan köpa för att stödja detta, typ som rosa bandet. vi tycker detta är väldigt viktigt eftersom vi är i riskzonen & för att livmodershalscancer är näst största cancern efter bröstcancer. "päron för livet" kom utan att dels ser livmodern ut som ett päron & sen är även päron ett slang för föräldrar, & utan en mamma blir det inget barn & utan en livmoder blir det garanterat inget! sen finns det ingen specifik fond för just livmodershalscancer, utan det finns en för bröstcancer & sen en gemensam för alla andra sorts cancer, därför är det bra tycker jag att våra pengar går till bara livmodershalscancer, jag brinner verkligen för detta & ser framemot allt som vi har att göra nu dom kommande månaderna, får hoppas på att det blir bra bara! vi håller just nu på att skissa hur broschen ska se ut, men det får förbli en hemlighet tills vidare.
idag är det som sagt första advent & när första advent är kommen så är det snart julafton, för all tid emellan går alltid så fort. jag längtas! men en sak undrar jag & det är vart är snön?! jag blir galen snart, jag vill ha snö nu nu nu!

nu blir det vila & film!

PUSS


Vinden susar i advent, och vårt första ljus blir tänt.
Barn som har det svårt i världen, Gud, bevara dem
på färden .

091124

hej hopp. veckan har börjat bra, har dansat både igår & idag, så då kan det inte bli så mycket bättre!
min helg blev iallafall jättemysig, jag var först en sväng till pappa, jobbade & sen blev det myskväll på lördagen med bästaste lena & sara, var även chaufför på lördagsnatten vilket jag änsålänge tycker är skoj ;p
denna vecka har vi sjukt mycket i skolan vi ska bli klar med, eller rättare sagt saker som jag skulle kunna ha varit klar med för flera veckor sedan men som jag hela tiden skjutit upp. men nu ska nästan allt in på fredag så jag var tvungen att ta tag i de nu, så nu är jag faktiskt klar med allt och det är bara tisdag, känner mig stolt! men jag hade inget val eftersom jag inte har nån mer tid till pluggning denna vecka, för i morgon måste jag städa lägenheten så den blir ren & fin, sen blir det bockarna, sen på torsdag är jag troligtvis för trött för att plugga plus att jag har dans då, sen på fredag är jag ledig för jag ska bo på hotell i gävle & mysa med familjen & träffa kusinerna :) men det är bra att man får lite press på sig ibland för då blir allt klart!
idag är det även en månad kvar till julafton, jag som älskar julen & allt som hör den till längtas förstås som bara den! så på söndag när jag kommer till hudik igen så ska jag julpynta i lägenheten :) 
bodyjamen gick väldigt bra ikväll också, var sjukt kul, folk som aldrig testat på att dansa bodyjam borde verkligen göra det tycker jag!
för er som har missat det så är jag singel nu, det gick smärtfritt till & det var bra att det blev som det blev. känns skönt eftersom jag brukar ha svårt att släppa folk, men eftersom du stog & ljög mig rätt upp i ansiktet så var det inte så svårt att släppa dig eftersom du sjönk så otroligt lågt i mina ögon. men nog skrivet om det, det är ett avslutat kapitel nu.
vi har iallafall bokat studentkryssning nu, jag, sara, frida & lina ska dela hytt, sen ska en massa fler ifrån klassen med & en massa andra folk med som jag känner, det kommer bli grymt kul!
ska även åka till stockholm den femte februari & bli fotad hos thestudio, blev inbjuden gratis av sötaste eveline, ska bli riktigt kul att få bli stylad av riktiga specialister eftersom jag själv suger på allt som har med hår & smink att göra, så man kanske även får lite tips som man kan ta med sig hem, man fick även ta med sig en vän dit & då valde jag självklart frida eftersom hon tycker om sånt där & för att en av hennes drömmar är att bli modell, tänkte att det kan vara bra för henne att få knäppa i en riktig studio & bli stylad, så att hon senare kan ha med sig bilderna vi kommer knäppa om hon skulle få nåt uppdrag som modell i framtiden, för man vet ju alrig var den har att erbjuda, vi får nog riktigt kul ;)

nu ska jag dansa mig upp till sängen så jag orkar med morgondagen :)


PUSS



bjuder på en bild ifrån när jag var i spanien eftersom jag längtar så
grymt mycket tillbaka!

091112

hej allesammans! denna vecka har varit grymt bra, har skrattat otroligt mycket vilket jag mår bra av, plus att jag har dansat vilket jag mår ännu bättre av! nu börjar även dansstegen till bodyjam sitta som en smäck vilket är grymt kul!
denna vecka har jag hunnit med rätt mycket saker, fast jag har inte pluggat så mycket som jag skulle behövt gjort, men jag har gjort klart lite iallafall vilket är bättre än ingenting :p
veckan har innehållt mycket olika tankar, mest tankar om känslor. sista veckorna har det hänt så mycket så jag har varit lite förvirrad över allt. har fått höra en massa saker, både bra & dåliga. ska jag tro på alla saker jag hört? ska jag släppa iväg dom & lämna allt bakom mig och gå vidare? jag har försökt att inte bry mig så mycket om saker & ting, för vissa saker kan jag må dåligt av om jag tänker på för mycket, så den vecka har inriktat sig på positivt tänkande vilket jag blir bättre & bättre på för varje dag som går. jag tar en dag i taget, gör saker jag tycker om, det mår jag som bäst av! så denna har vecka har varit tårfri, vilket den senaste månaden har varit för mig, det är otroligt skönt, för annars har jag lätt till tårar eftersom jag är en sån känslosam människa & tänker tillbaka på massa saker jag inte ska tänka på! men man lär sig av sina misstag & man kan inte älta & önska att man skulle gjort vissa saker annorluda. så jag har tänkt väldigt mycket dom senaste veckorna. så nu hoppas jag att detta positiva & glada humör håller i sig länge länge länge! veckan har även innehållit saker jag aldrig i min vildaste fantasi hade anat att skulle hända, sånt gillar jag!
i morgon blir det fredagsmys hemma i järvsö, känns som jag inte varit hem till mamma på hur länge som helst nu, vilket jag har saknat, skönt att komma hem till lugna järvsö och bara vara ibland :) jag är även ledig denna helg, så får se vad jag hittar på, elina var sugen att hitta på något sa hon, sen kanske älsklingslena vill hitta på något? vi ses inte så ofta nu eftersom jag bor i hudik, jobbar & är hos pappa på helgerna ibland, så jag saknar henne som tusan nu!
men jag har ett problem, jag vet inte om jag ska ta ut mina flätor eller inte, jag vill så gärna, men samtidigt vill jag har kvar dom eftersom jag troligtvis aldrig komma att göra sådana här flätor igen. men dom börjar bli rätt fula nu & jag har ju haft dom ett bra tag. men det är så skönt också eftersom jag inte behöver fixa till det, men samtidigt avundas jag alla som har vanligt hår! det är så jobbigt när man inte vet :p

nu ska jag dansa mig in i garderoben & packa ner kläder inför hemfärden i morgon & sen blir det sängen!

PUSS











091102

nu är höstlovet slut och jag övergår till den normala vardagen igen. mycket har hänt på detta lov, mycket som är värt att nämnas och mycket som jag håller för mig själv & dom närmaste. Dock har jag mått bra lovet igenom vilket jag är väldigt glad övet, för jag har varit ledsen alldeles för mycket i mitt liv. Jag har faktiskt mått riktigt bra en väldigt lång tid nu, får hoppas det håller i sig ett bra tag till!
Sista dagen innan lovet, alltså på fredagen hade vi i trean ordnat en halloweendag för resten av skolan, massa bus & lek hela dagen vilket blev en riktigt skön sista dag innan lovet drog igång på riktigt. På kvällen blev det en lugn kväll hemma hos pappa med lillasyster, sen på lördagen blev det först jobb och sen på kvällen blev det krogen, det blev först mys hemma hos eveline sen bar det av till stadt, kvällen blev riktigt trevlig. på söndagen blev det bakismat med eveline & hon gjorde även om mina flätor, vilket jag är grymt tacksam över, så nu håller dom sig nog till jul sen har jag bestämt mig för att ta ut dom! på måndagen blev det en heldag i sundsvall, där inhandlades en massa bra saker som bland annat två par skor, jacka & en väska. Handlade även lite småsaker till lägenheten som diskställ och en tandborstmugg :p tisdagen blev det en dag hos farmor, där blev det kortspel och pannkakor, kvällen blev lugn. på onsdagen åkte jag & hämtade sara runt elva tiden för att sedan åka till hudik, där for vi runt & letade hallowenkläder, till slut hittade vi lite saker som vi tyckte dög bra att ha på halloween. efter det blev det bio, frida var då även hon med, vi kikade på Michael Jackson - This is it, en grym film som jag varmt rekomenderar, fast gillar man inte Michael & hans musik så ska man nog låta bli. filmen handlade om hans planerade comeback, man fick se hur han tränade inför dom kommande konserterna och hur han skulle framföra hela konserten, filmen var otoligt gripande att se, det var filmupptagningar ifrån mars & ända fram till hans död i juni i år. på kvällen blev det bockarna, där blev det vattenkrig och kisspauser på skutan, kvällen var grym, på natten gick vi hem alldeles blöta, lina sov över, vi gjorde mos, sen somna vi. tack till alla som gjorde den så bra! på torsdagen låg lina & jag i min lägenhet & tog de lugnt, sen på kvällen blev det mys med bästaste lena!
fredagen blev det en fika uppe i ljusdal med elina, på kvällen blev det fredagsmys hemma i järvsö hos mamma!
lördagen var det ju halloween, då blev det först fix & mat hemma hos elina, sen drog vi vidare till ljusdal & åkte hem till emilia, där fanns även elin. efter ett tag drog på vi stadt, vi kom in för halva priset eftersom vi var utklädda, riktigt kul att se alla som var utklädda, man fick sig många skratt! även denna kväll blev awesome!
söndagen tog jag det enbart  lugnt & packade inför hudik som nu åter väntade.
Det var mitt lov, otroligt att jag kommer ihåg allt jag gjorde, jag som har så dåligt minne ;p lovet var iallafall det bästa på länge!
Nu sitter jag i hudik & har just pluggat klart en uppgift vi hade i arbetsätt & lärande, nu väntar bara resten av alla uppgifter jag inte haft lust att engagera mig i under lovet :p

PUSS


RSS 2.0