091020

hejhej, veckan har börjat riktigt bra faktiskt, allt har varit på topp! igår var en helt vanlig skoldag & den var inte så jobbig för en gångs skull. efter skolan blev det dans, så måndagen kunde knappast ha varit bättre!
idag har vi varit till sundsvall, vi var på universitetet där och kikade på lite olika utbildningar, jag gick på en föreläsning om hur man blir socionom, verkade rätt bra, men jag vet inte. det känns bara så jobbigt att tänka på vad man ska göra efter skolan & vilken skola man ska gå, eller om man ska jobba ett år först eller nåt.. så jag vet inte hur det blir med allt efter skolan, men jag tar en dag i taget så får vi se vad som händer :) efter det blev det skolan igen, där det inte hände så mycket, vi skrattade mest bort timmarna :p
ikväll har jag bokat bio till nästa vecka, jag bokade självklart Michael Jackson - This is it, man måste vara ute i tid när det gäller honom, så det var tur att jag bokade nu eftersom nästan alla bra platser var uppbokade redan, men några bra fanns det så dom knep jag, längtas som satan tills jag får se filmen, i love that man! :)
jag har även haft en städ-kväll ikväll och städat hela lägenheten, & när jag säger hela så menar jag verkligen hela. för när jag städar då städar jag precis överallt, så det känns grymt att allt är rent & fräscht nu!
jag har iallafall fått helgjobb på delins nu, YES :D blev riktigt glad, nog för att jag har jobbat varje helg nu, men det har jag bara haft turen att få göra för att folk inte har kunnat jobba eller liknande. men nu har jag alltså helgjobb på riktigt & det känns riktigt bra!
nästa vecka är det lov, det känns också riktigt bra!
nu ska jag kika lite på tv & sen lägga mig & läsa en solo som jag köpte till mig själv som belöning för att jag städat så fint, haha.



PUSS

091012

idag började jag äntligen dansa, var riktigt kul att komma igång igen! köper årskort i morgon, så nu blir det dans två gånger i veckan & sen lite annan träning!
helgen har varit bra, jobbade på lördagdag. var ut på stadt i lördagskväll, kvällen började bra, för den började med att sara, lena & tove kom hem till mig, vi förfestade lite & hade det riktigt trevligt :) men sen när vi kom på stadt så var det rätt lite folk & bandet sög! så det var inte lika trevligt. men det kommer fler gånger.
åkte till hudik igårkväll igen då, de gick väl bra, bussresan var dock lite jobbig. jag såg dig, blev alldeles kall, var som någon högg mig rakt i hjärtat, kunde inte tänka på något annat än just dig hela bussresan, hemskt att säga det, men jag skulle ljuga om jag sa nåt annat... jobbigt var det iallafall, men det gick för det måste gå, annars går jag under! var mys att komma till lägenheten sen iaf.
idag har jag investerat i ett par nya mp3 hörlurar för mina gick sönder igår, hurra! jag klarar mig verkligen inte utan musik, så idag var lite av en panikdag innan jag kunde gå & köpa nya efter skolan. efter det följde helena med mig hem, vi åt en banan, drack juice & gick iväg på träning :)
i morgon blir det lite ärenden som jag måste uträtta, blandannat måste jag hitta någon som kan fixa mina flätor & sen ska jag köpa årskort då, sen blir det kanske nån form av träning igen, helena var sugen på de sa hon, annars blir det nog hem & städa upp lite i lägenheten, om det inte dyker upp något roligare då :p
på torsdag måste jag eventuellt hem & hämta bilen, behöver troligtvis den på fredagen när vi ska till elina på nittonårsfest, hinner inte riktigt dit i tid annars.
nu ska jag packa upp tvätten jag just var & hämtade i tvättstugan, sen blir det sängen!

PUSS






091008

agnes kan vara den sötaste människan i världen! igår kom hon och skulle sova över hos mig & gissa vad den söta människan hade med sig? jo, hon hade köpt med sig räkor, ostar, vitlöksbröd, skagenröra, cider, vindruvor & wienerbröd! Hur söt får man bli egentligen?! Jag blev iallafall grymt glad & vi hade den bästa kvällen på länge, jag känner mig riktigt lycklig som har en sådan bra vän :)
idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg, vilket ska bli sjukt kul, dels för att jag har en liten vovve hemma som väntar, dels för att jag ska jobba och tjäna pengar, men mest av allt för att jag ska ut med sara på lördag, ska bli grymt kul för det var så längesen nu! har jobbat så mycket nu på helgerna så det blir aldrig riktigt tid över till att festa! men nu hade jag turen att vara ledig på söndagen :)
idag var det skola, lika jobbigt som vanligt nu för tiden, jag hoppas verkligen jag ändrar mig på den punkten snart, annars kommer det bli riktigt tufft!
nu ska jag packa inför min hemfärd i morgon, sen blir det tv, sängen & sova!

PUSS


091006

nu var det längesen jag skrev i bloggen, men det har varit så mycket så jag har inte hunnit med. dels har jag varit till spanien, sen när jag kom hem så blev det till att ta igen allt jag missat i skolan, umgås med folk, jobba & en massa annat. men nu ska jag försöka komma igång igen!
börjar med att skriva lite kort om spanien då, det var helt underbart, sol, bad & god mat blev det mycket av där, hade kunnat stannat där några veckor till! men nu är jag hemma & tillbaka i skolan med allt plugg. men jag kom även hem till mina vänner igen, vilket var otroligt härligt!
mina helger har bestått av jobb sen jag kom hem ifrån spanien, men i lördags slutade jag tidigt så då åkte jag & firade mia som fyllde nitton, rolig kväll med trevligt folk :)
jag har även varit sjuk sen jag kom hem, men börjar nu tillfriskna helt förhoppningsvis! så det blev lite jobbigt när jag jobbade, eftersom jag sitter i kassan, kunderna hörde knappt vad jag sa, men som sagt, nu är de bättre med halsen också :p
jag har även gjort en typ av dreeds i håret, kände att jag hade lust bara, fast det var mest en impulsgrej som jag ångrade lite efter jag gjorde de, men nu tycker jag det är grymt skönt & det var kul att testa något nytt & lite annorlunda :)
denna vecka har hitills varit grym, i söndags sov agnes över, vilket var jättemys, sen igår kom johanna och sov över, vi lagade mat god mat som bestod av lax, pasta & dragonsås & hade det allmänt jättekul, sen i morgon kommer agnes tillbaka igen. jag gillar sådana här veckor som fylls med goda vänner :)
idag har jag varit och letat en frisör som kan göra om flätorna längts fram på mig, de såkallade diademet, men jag hittar ingen som kan, för jag måste göra om det varannan månad ungefär, eftersom det bara är små inbakade flätor av mitt eget hår så håller det inte lika länge som resten av håret, men inge kan, så jag vet inte hur jag ska göra, får väl helt enkelt leta vidare. någon som kanske känner sig sugen på att testa och tror sig kunna?
nu ska jag käka lite mat & sen blir det en promenad med frida!


PUSS



RSS 2.0