090908

nu sitter jag här i sängen och ska skriva ett sista blogginlägg innan jag åker till spanien. vi ska åka till arlanda om cirka tre timmar, så egentligen borde jag sova, men jag kan inte. jag är för nervös för att sova! ska bli skitkul att åka såklart, skönt med sol och bad, för sommaren i år har inte innehållt så mycket sol som jag hade önskat. men det får jag alltså ta igen nu :)
men jag kommer att sakna min mamma, vi pratar i telefonen minst två gånger per dag. nu kommer jag typ bara prata med henne två gånger under hela resan, vilket känns jobbigt eftersom vi står varandra så fruktansvärt nära, hon är den som står mig närmast hjärtat. men istället kommer det bli sjukt mycket prat när jag kommer hem istället, då tar vi igen allt!
min lillasyster verkar också vara lite nervös och väldigt uppspelt över över att vi ska åka, för hon ligger här bredvid mig och kan inte sova, hon som vanlitgvis somnar vid åtta, haha.
det som var synd var ju att jag inte kunde följa med på klassresan upp till fjällen, verkade som det skulle bli en skitkul resa, men då var det ju precis samma vecka som jag skulle till spanien, attans! men jag fick ju välja, spanien lockade mest ;) men jag hoppas min klass har de bra där uppe i fjällen iallafall!
min resväska vägde inte så mycket som jag trodde heller, blev cirka tolv kilo packning och man får ha tjugo kilo. så åtta kilo shopping låter ju inte som en dum idé enligt mig :)
kommer inte ha mobilen med mig så från och med nu och två veckor framåt är jag ej kontaktbar!
men nu måste jag försöka sova en stund!


PUSS



jag & alvis, kändes självklart att lägga upp en bild på oss, för snart åker vi!


090902

jag kan inte fatta att det bara är en vecka kvar tills jag åker till spanien, ska bli så otroligt skönt! ett plus är att jag nästan är helt frisk ifrån min grymma förkylning som jag har haft, blev sjuk förra veckan och var hemma ändr tills i måndags, sen på tisdagen kände jag att jag var tvungen att gå så jag inte hamnar så mycket efter nu när jag åker bort, var rädd inte skulle hinna tillfriskna till spanien, men nu börjar jag alltså bli helt frisk vilket är jättebra :) skolan känns fortfarande inget vidare, undra om jag börjar bli skoltrött?
vi ska arrangera en hel del olika saker framöver vilket iallafall känns roligt, vi ska bland annat göra en julkonsert som jag tog på mig att vara projektledare över, vilket jag inte ångrar eftersom jag älskar julen och dess musik, så det ska bli riktigt spännande och kul faktiskt.
idag har vi haft ledarskap vilket var grymt kul som vanligt, man lär sig så mycket, framför allt om sig själv.
efter ledarskapen så jobbade jag med julkonserten, kikade ut lämpliga sångare och lokaler vi kan vara i, så jag kom en bit på vägen idag vilket var bra :)
när jag kom hem blev det duschen och sen käk, sen blev det en runda på stan, kikade ut lite nödvändiga saker jag måste köpa med mig till spanien. träffade även på sötsara, alltid lika kul!
nu mulnade det på utanför mitt fönster, det som var så fint väder nyss, nu blev det helt plötsligt alldeles svart på himlen. så nu ska jag nog kura ihop mig under mitt täcke och kika på någon trevlig film :)

PUSS




RSS 2.0