Goddess

idag är det endast en vecka kvar tills Rihanna kommer till globen, jag längtas till tusen, som jag väntat på detta & räknat ner dagarna, ända sen mars då jag fyllde år, det kommer bli så fruktansvärt awesome!!

.

fick just redan på att det blir jobb heeela denna vecka för mig, härligt!
ska på afro power dance i morgon med amanda, trodde ju de var ikväll, men hade tagit fel på dag, så nu längtar jag en massa mycket tills i morgon! så ikväll får vi se vad som händer, kanske angelica & hennes lillbäs kommer & fikar, annars blir det en promenad & tidigt i säng, fast får inte glömma att kika på outsiders, sjukare program finns ju inte, ja älskar't!

nu är både kaffet & rasten slut!

PUSS

klirr

hejåhej
sitter på jobbet, dricker just nu kaffe & har rast. jag får troligtvis jobba några dagar denna vecka också, som alla andra veckor, jag har inte varit ledig en hel vecka sen i somras, nice tycker jag & min plånbok. 
mycket sjukt folk nu, eller förkylt, många som är det nu, som jag, fast jag är bara lite just nu, käkar c-vitaminer & frukt för fulla mugggar varje dag, hoppas det hjälper så att jag slipper bli liggandes hemma!
så ja, denna vecka kommer mest bestå utav jobb å jobb, ska försöka få in lite träning också, tänkte troligtvis gå på afro power dance i morgon, var sjukt längesen jag var på ett sånt pass nu! sen blir det självklart bugg ikväll då, sen ska jag nog hinna med ett par promenader också!

nu är min rast slut, så nu ska jag ut till alla goungar igen!

PUSS


.

jaha, då blev det inget fika hos lena i morgon då, dom ringde precis ifrån dagis & fråga om jag kunde jobba i morgon för det var sjukt folk, lite roligt med tanke på att jag skrev att det är lite som att ha jour när man inte har fast jobb i mitt tidigare inlägg idag, haha! å självklart kan man inte tacka nej, blir ju pengar, ding ding ding!

PUSS

glömma har aldrig gått bra

tänkt vad en bild kan förändra ens humör, från toppen till botten, jag förstår inte... precis innan jag skulle skriva det här inlägget var jag hur glad som helst, men nu sitter jag här med gråten i halsen & har inte alls lust att skriva något, jag förstår mig inte på mig själv, varför kan jag bara inte glömma? jag tror ju att jag glömt, men så fort jag ser en bild på dig eller något annat som påminner om dig blir jag ledsen & nere, jag vill glömma, vill inte känna som jag gör när jag påminns om dig, glömma har aldrig gått bra...

men jaa, fast jag inte har lust tänker jag skriva lite ändå. det är söndag igen & en ny vecka börjar, och den börjar bra, för i morgon ska jag till bästaste lena på fika & promenad, sen blir det bugg på kvällen, känner på mig att det kommer att bli en bra dag! 
sen får vi se vad jag hittar på mer i veckan, lite jobb någon dag också, denna vecka på delins, kanske blir på dagis också, man vet ju aldrig när dom ringer. det är lite som att ha jour, man kan inte riktigt planera att hitta på saker den & den dagen utifall dom ringer, för inte säger man ju nej när dom ringer & vill att man ska jobba. så därför ska det bli skönt att få heltidsjobb, för då vet jag vilka tider/dagar jag jobbar & kan planera in min fritid där efter!

ja, sen har jag ingen data denna vecka heller, jag har fortfarande inte köpt någon egen, hehe... men klarar mig utan ganska bra faktiskt. men visst borde jag köpa en egen, egentligen liksom, men snålar när jag får låna pappas & då han betalar internet, har sparat väldigt mycket pengar på det faktiskt, höhö! så ja, denna vecka vet ni varför jag inte bloggar ;p så passar därför på att skriva lite nu innan pappa ska ha tillbaka den, eller pappa & pappa, det är väl lillasyster som kommer att sitta på den mest skulle jag tro..

denna helgen har iallafall varit lugn, har varit så mycket dom senaste helgerna så denna helg spenderade jag hemma, en dag hos mamma & en hos pappa, det var uppskattat då det inte händer så ofta eftersom jag bor själv nu & så. sen har jag jobbat också, plus att jag börjar bli förkyld & det sista jag vill är att bli sjuk innan jag ska till stockholm nu om två veckor, därför känns det bra nu idag att jag tog det lugnt i helgen!

nu får det räcka för idag, blev ganska mycket ser jag nu, skrev massa bara för att få tankarna på något annat för en stund, hörs!

nu ska jag pussa på lillasyster, hon får mig alltid på bättre humör, hon är min skatt!


PUSS


det är inte varje dag man får en present på jobbet!

fick en present på jobbet i morse, innehållet var, som ni ser, två teckningar. faaast, teckningar brukar jag få ibland, men just att dom här var inslagna gjorde det hela lite mer speciellt än vanligt, barn är väl för gulliga!





PUSS

ny design!

det är sent & jag är riktigt trött, har suttit & fixat ny design till bloggen i flera timmar nu, är kass på sånt här, därför har det tagit så lång tid. men har iallafall fått till en ny design nu vilket behövdes eftersom jag har haft den gamla alldeles för länge, plus att det var längesen jag var en blondie, så nu knåpade jag ihop en ny som får duga ett tag! det enda som är fel är att bilden ska vara bredare liksom, men skulle jag börja på att fixa till det nu så skulle jag somna, så det fixar jag en annan dag! Måste erkänna att jag ändå är lite stolt då jag verkligen är superkass på att fixa med design & sånt, hehe...
god natt!

PUSS

periodare

jag är en periodare när det gäller allt, bantning, klädstilar, hårfärger, ja you name it, till & med bloggen. det har bara inte blivit att jag skrivit sen mars, jag skäms... men nu har jag lovat mig själv att börja skriva igen! har ju saknat min blogg, har tänkt skrivit flera gånger, men så har jag återigen skjutit upp mina inlägg & jag vet inte riktigt varför?! 
så ja, var har hänt i mitt liv dom senaste månaderna? är som sagt ganska så mycket, så väljer att skriva det det mesta ganska så kortfattat
- jobbat
- haft 20-års kalas tillsammans med världens bästa sara!
- sommarjobbat på delins, as usual, fast i år fick jag ha hand om brödavdelningen istället för att sitta i kassan, skönt & roligt att göra något annat faktiskt, har även sommarjobbat på dagis.
- haft körkort i 2 år, jag som tyckte jag nyss körde moped....
- skaffat egen lägenhet igen, nu i ljusdal, trivs otroligt bra, är skönt att ha flyttat själv igen. 
- tröttnat på delins & lämnade därför in en massa cvn på olika dagisar & fick napp, det har gått så bra att från & med den 1 november får jag heltidsjobb på vij förskola, helt fantastiskt!
- varit i kreta, helt underbart, vill tillbaka!
- festat endel överallt & ingenstans.
- slösat pengar & därför öppnat ett sparkonto, vilket känns kung, vill spara pengar till en resa eller något annat roligt!
- tagit ett till hål i tungan, eftersom jag tog ut piercingen i läppen fick det bli ett till i tungan, hehe...
- varit på sägensafari även denna sommar.
- kikat på björn rosenström som spelade på långnäsparken i bollnäs.
- fick en biljett till rihanna i present, som spelar i globen den 1 november, av världens bästa morbror, kunde inte ha fått en bättre 20-års present!


ja, sen är det säkert något mer, men eftersom jag inte kommer ihåg mer just nu så var det säkert inte något jättesuperintressant, skriver isåfall till det om jag kommer på något senare, jag kan iallafall säga att jag har haft det riktigt bra sen jag skrev sist!


I'm back again!

PUSS


RSS 2.0