shake that body

åh vilken bra dag det har varit! har varit i gävle & shoppat, åkte dit själv för det var ingen som kunde följa med & jag kunde bara åka idag för sen börjar jag jobba till veckan, så därför satte jag mig på tåget själv i morse, fick sällskap av bea till bollnäs, riktigt trevligt att prata bort en stund eftersom vi inte setts på länge! väl i gävle gick jag in på indiska & springer på min kusin som så precis hade paus ifrån studierna i leksand & var hemma i gävle & praktiserade där på indiska. vi bestämde att vi skulle luncha, det var så precis att jag gick in där & att vi sprang på varandra, verkligen jättekul, för henne har jag inte träffat på evigheter!
hann även med en hel del shopping, tänkte fira att jag fått jobb, eller vi skyller på det iallafall, tyckte att jag var värd det helt enkelt! det blev en hel massa bra saker såsom byxor, tröjor, plattång, ringar, plånbok, parfym, vitaminer till håret så att det förhoppningsvis växer till sig & blir normalt & fint igen snart. lite smink slank också ner i en del påsar. helnöjd är jag & nu klarar jag mig ett tag!
ikväll ska jag dansa afro också, var längesen nu så ska verkligen bli jättekul, extra roligt att erica också hänger på! hade även grönsaksmys med den tjejen igår, film & lite skitsnack hann vi också med, mysigt hade vi!
jobbar resten av veckan nu också (förutom söndag) & börjar dessutom lite tidigare än vanligt eftersom jag är på lagret denna vecka, så åker till min gulliga mormor ikväll efter dansen eftersom hon bor nära mitt jobb så att jag kan sova lite längre & har kortare att åka, skönt!

nu ska träningskläderna på!

PUSS

tränat bort drinkarna

helgen har varit riktigt najs! fredagsmys hos pappa & sedan lördagsmys & utgång med några av min bästa. idag är det en bakissöndag, fast så bakis är jag faktiskt inte, har till & med varit & tränat nyss, gymmet blev det, löpning/styrka. har även varit duktig & hållt dieten även fast det varit helg, har haft svårt & hållt den på helger, men denna helg gick det skitbra & jag är stolt över mig själv. vill hålla mig en månad nu, sen får vi se om det blir lite fuskning, beroende på hur mycket jag går ner. (alkoholen räknas inte med, haha).
i morgon väntas jobb & sedan bugg, ska bli kul att bugga för det var ett tag sen jag gjorde det nu!

nu blir det ryggläge resten av kvällen!


min goda söndagsmat á la lchf. quornfilé, dragonsås & broccoli, lyxade
även till med en näve jordnötter ovanpå!


PUSS

torsdag, snart fredag

veckan har varit bra hitills. tränat & ätit som jag ska, minus ett kilo redan, härligt! i morgon ska jag på komvux & hämta min historiebok, men först blir det gymma med lena. ska även luncha med johanna, efterlängtat! kvällen kommer jag spendera hos pappa, kände för det eftersom jag saknar min alva så det gör ont! är ledig hela helgen också, så på lördag blir det utgång med tjejjerna!

nu ska jag mysa ner mig i soffan & kika på film, tror jag ska blanda mig en skål med hallon & grädde också, mums!


she's the greatest

PUSS

hej 2011

oj, vad tiden går fort. december är en månad då man har så mycket annat för sig så man inte hinner med att skriva blogg så ofta. även början på januari har varit späckad med saker. men nu börjar allt lugna ner sig efter julens alla bravader.

hade iallafall en jättebra julafton med god mat & massa mys med nära & kära. fick fina julklappar också! helnöjd tjej! hade även en trevlig nyårsafton tillsammans med amanda & emelie, blev först mat & mys hemma hos mig & sedan åkte vi vidare på fest i järvsö, firade dock tolvslaget i en bil, vilket kanske inte var så lyckat, haha. haft en rolig trettondagsafton med familjen ling också, innehållande paketlek, massa prat & historier om ditt & datt.
har även hunnit med att jobba en del, haft lillsyrran hos mig i järvsö två dagar, varit i hudik på bockarna med min älskade helena & sara, festat & myst på, fixat så att jag kan plugga upp mina betyg så jag kommer in på psykologlinjen om jag nu fortfaarande vill det sen :p  faaast, jag har nämligen fått jobb ett tag framöver, till maj en gång iallafall, på delins, blir inte bara helger längre alltså. så kommer bara hinna med att plugga upp historia a, eftersom att det gick att plugga nästan helt på distans, så det var ju bra. dom andra två får jag plugga upp till hösten. jobb är viktigare så det går självklart före, sen har jag ju inte ig (för er som tror det) utan jag ska plugga upp till mvg, helst! så därför är det lugnt! ska bli skönt att kunna spara pengar, så man har en liten buffert att ta ifrån om man behöver, mina buffertpengar kommer förhoppningsvis gå till en utlandsresa!

har även tagit upp LCHF igen, har lagt den åt sidan & ätit vanligt nu under jul, men nu är det slut på det. började även träna som vanligt idag också. känns riktigt skönt att vara igång med allt igen!

2011 ska bli ett bra år!


nu är frossandet slut!


PUSS

RSS 2.0